2777
2789

خاب ی خر میدیم...

با ی مرد خر ازدواج کردم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

بله خواب دیدم چندین بار... ولی نمیدونم ارتباط پیدا می‌کرد با این ازدواجم یا خواستگارای همون موقع

اصلی ترینش این بود که خواب دیدم از آسمون ندا میاد که باید اسم فرزندم را زهراسادات بزارم، اون موقع یه خواستگار سمج داشتم که از سادات نبود و جواب منفی دادم(البته نه به خاطر خوابم) ... درست 4 سال بعد با یه آقای سید ازدواج کردم اتفاقا فرزند اولم دختره ولی همسرم راضی نشد اسم فرزندم را اونی که تو خواب دیده بودم بذاره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خاب ی خر میدیم...با ی مرد خر ازدواج کردم

😁😁منم 20 سالم بود خواب دیدم یه الاغی به زور میخواد بیاد خونمون، با فشار در خونه را بستم راهش ندادم توخونه😁همون موقع ها یه خواستگار سمج مزخرف داشتم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹