2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای نی نی 5 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 279168 بازدید | 42 پست
اول از همه باید فرنی رو شروع کنی ... هر غذایی که شروع میکنی رو روز اولش فقط 2 قاشق مرباخوری به نی نی ...

من فرنی رو از یک قاشق شروع کردم و دیروز به چهارقاشق رسیدم. چرا چهارتا قاشق رو توی دو وعده بدم؟ دکتر گفته؟ اخه دکتر بچم نگفت دو وعدش کن فقط گفت روز اول یه قاشق روز دوم دو قاشق روز سوم سه قاشق تا یه هفته بده بعد حریره رو شروع کن. گفت شیر پاستوریزه بریزی توی فرنی اشکالی نداره فقط بزار ارد برنج خوب خوب بپزه 

چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
من فرنی رو از یک قاشق شروع کردم و دیروز به چهارقاشق رسیدم. چرا چهارتا قاشق رو توی دو وعده بدم؟ دکتر ...

هدفم اینه که سیر بشه اگر دوتا قاشق توی یه وعده سیرش نکنه مجبورم دوباره شیر خودمو بدم شیرم کمه شیرمو یه وعده هم ندم میمونه جمع میشه خوبه برای وعده بعدی. البته معده بچه برام مهم تره چون خدای نکرده دچار ناراحتی گوارشی بشن که زبون ندارن بگن این طفلای معصوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی فرنی و حریره درست میکنین شکر رو کم بریزین تا بچه به شیرینی عادت نکنه. سعی کنین بخاطر شیرین بودن غذا این نوع غذاها رو شبا ندین چون وقتی این غذا رو بخوره و بخوابه سطح انسولین درخواب کاهش پیدا میکنه در نتیجه قند بالا میره وقتی چیز شیرین خودمون یا بچمون بخوره هنگام خواب، دچاره زیاد بودن قند در خون میشه که خون نمیتونه تجزیه کنه و باعث بالارفتن قندخون میشه حتی موقع شبا موقع خواب خودتون و بچه هاتون چیزای شیرین نخورین.

حتی دوتا چیز شیرین پشت سرهم به کودکتون ندید. 

من فرنی رو از یک قاشق شروع کردم و دیروز به چهارقاشق رسیدم. چرا چهارتا قاشق رو توی دو وعده بدم؟ دکتر ...

دکتر نوشته بود 4 قاشق رو تو چند وعده بدم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

پس اگر هفت یا هشت تا قاشق بخوای بدی توی سه چهار وعده میدی؟

من دیگه هرچقدر بچم جا داشته باشه بخوره تا زمانی که کامل سیر بشه میدم سه قاشق یا چهارقاشق.. که معمولا سه قاشق کامل سیرش میکنه و دو وعده صبح و عصر میدم. 

پس اگر هفت یا هشت تا قاشق بخوای بدی توی سه چهار وعده میدی؟ من دیگه هرچقدر بچم جا داشته باشه بخوره ت ...

منم تا وقتی بخوره میدم . مثلا فرنی رو روزی 2 وعده در حد نصف کاسه ماست خوری میدم . اونم که همش رو نمیخوره .... یکم میده بیرون ... یکم میریزه دور دهانش ... حتی گاهی 2 قاشق میخوره و دیگه نمی خواد 

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

منم تا وقتی بخوره میدم . مثلا فرنی رو روزی 2 وعده در حد نصف کاسه ماست خوری میدم . اونم که همش رو نمی ...

از فردا باید حریره هم شروع کنم چه طوری حریره درست میکنی؟

دخترم با اینکه بهش کمک غذایی میدم بیشتر اوقات بع سختی میخوره میدونم گشنشه ولی شیرمادر میخواد. نمیدونم حالا وزنش خوب میشه با خوردن کمک غذایی؟

سلام مامانای گل من خارج از کشورم اینجا غذای کمکی رو بعد از ۴ماهگی میدن هر چی که دلت بخواد اصلا هم حساس نیستن ماشاالله چنان تپل هستن که نگو اینجا غذای کمکی اماده تو شیشه هست خیلی هم مفید وعال باورتون میشه من رفتم دکتر گفتم چی بدم گفت از پوره شروع کن اینجا پوره موز با بیسکویت و شیر برای نوزاد چهار ماهه هست هم اماده هم سرلاکش