2777
2789

بد دل نیس،  چشم پاکه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

خیییییلی خیییییییلی منطقی و صبوره ینی من هرچقدر جیغ و داد کنم سرش لام تا کام حرف نمیزنه اروم که شدم انقدر خوب حرف میزنه خجالت میکشم دیگه ازش البته که رفتار بدم زیاد داره:)

شوهره من ب حدی با سیاسته ک احساس میکنم میدانه الان دادم چت میکنم تو نی نی سایت با اینکه خونه نیست

ب خدی سیاست مداری ک حالم داره بهم میخوره از موذی بازی زیادیش

اخلاقای خوب زیاد داره بنظرم این ی خصوصیت موذی بازیش ریده تو همه چیزش

مهربون

مسئولیت پذیر

وفادار

صادق

شوخ

در هر شرایطی حمایتم میکنه

ناراحتیم براش مهمه و سعی میکنه از دلم دربیاره

دلسوزه خانوادم ب مشکلی بخوره اولین نفر حاضره برای کمک

تا حالا ازش حرف زشت و بی احترامی ندیدم 

دلسوزه

دست و دلباز

عاشق

چشم پاکه❤

و.....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خسیس نیس اهل دود نیس سطح سواد خیلی بالا، دست بزن نداره،مهربونه

الان اینارو گفتم کسی حسرت نخوره خواهشا دودش ببره تو چشمم ،بدیا خودشم داره 

مُحاق:حالت ماه در سه شب آخر ماه🌙کاربرسال۹۷ سلامتی و ظهور مولا صاحب الزمان صلوات🌹
فرشته س خدا نگهش داره برات

ممنونم عزیزم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤