2777
2789
عنوان

شما یه ایده ی خوب ندارین

145 بازدید | 17 پست

سلام

من یه چند وقت دیگه مسابقه کاراته دارم

یه رفیق صمیمی دارم که با هم کاراته کار میکنیم

من یه خورده عقب افتادم و دلم میخواد تا مسابقه خودم رو برسونم و تلاش کنم

خب تنها مشکل اینه که خونه ی ما تقریبا میشه گفت نزدیکه(خیلی نه)

برای اینکه خارج از باشگاه هم تمرین کنیم کجا میتونیم بریم؟(اینم بگم سر یه موضوعی نمیخوایم بریم خونه همدیگه)حالا واقعا نمیدونم به جز باشگاه و خونه کجا میتونیم تمرین کنیم

شما ایده ای ندارین؟

و اینکه به نظرتون میشه تو یه ساعت مشخص بریم یه مسجد؟اونجا میشه تمرین کرد یا نه؟

توی مسجد خیلی جالب نیست

شلوغ میشه

😯

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
اوهوم پس کجا میشه تمرین کرد؟اخه من خیلی عقب افتادم😭😭دلم نمیخواد باز هم مسابقه ها رو ببازم🫠💔

والا جایی به ذهنم نمی رسه عزیزم

🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
باشه ممنون از اینکه وقت گذاشتی و نظر دادی🙂❤️

کاری نکردم عزیزم

🥺❤