بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون سهمیه ای ها قیچی جا نمیزارن؟؟من حرفم اینهاگه بنابر ناعدالتی هستچرا این همه ادم جلوی سهمیه ای هار ...
بابااااا ماهایی که داریم از پزشکی نرفتن ایشون حمایت میکنیم از پزشکی نرفتن اون سهمیه ای هم کلی اعتراض کردین اینکه دولت گوش نمیکنه تازههههه بعد از کللللللییی اعتراض ما باعث شد سهمیه استفادش فقط برا یه سال باشه چرا هر چیزیو به یه چیز دیگه پیوند میزنین
ای خدا چون فلانی قتل کرد و تو نرفتی قاتلو بزنی پس منم قتل میکنم منم نزن
اشتباه شنیدین رشته ای که زیر شاخه و مرتبط باشه الان المپیاد شیمی هم مرتبط هست با پزشکی و دارو سازی المپیاد زیست مرتبط هست فیزیک و ریاضی مرتبط هستن به شریف
اون با مدال المپیکش هر جای دنیا که دلش بخواد هر رشته ای که دلش بخواد میتونه درس بخونه. دانشگاه ها راحت پذیرش میدن و حقوق هم بهش میدن. تازه از امریکا میتونه به راحتی اقامت بگیره. در نتیجه کمترین کاری که مسئولین میتونن براش بکنن اینه که رشته و دانشگاهی که میخواد رو بهش بدن و ازش ممنون و متشکر باشن که مونده ایران در حالی که میتونست بره بهترین دانشگاهای دنیا درس بخونه. اگر هم کسی فکر میکنه مدال المپیک گرفتن آسونتر از کنکور دادنه و استرس کمتری داره میتونه بره المپیک مدال بگیره. فکر هم نکنید که من نمیدونم کنکور چیه و چه استرسی داره. من زمانی کنکور دادم که یک میلیون و ششصد هزار نفر شرکت کننده بود و چهارصد هزار نفر قبول میشدن، ینی از هر چهار نفر یک نفر قبول میشد. نه مثل الان که همه قبول میشن و فقط رقابت سر اینه که کدوم دانشگاه برن.
بله منم نمیگم درستهولی ما الان یه قانون داریم ک هرکسی توی المپیاد های هر رشته ای مثل فیزیک، نجوم و.. ...
فک کنم مثلاکسیکه تو زمینه فیزیک افتخارافرینی کنه میره همون رشته فیزیک وواقعا لایقش هست مسلما خودش نمیره پزشکی یا رشته دیکه میره رشته ای ک توش موفقه و تجربه داره٫.احتمالا ایشونم همون تربیت بدنی میره و واقعا خیلی خوشحالم که دخترامون پا ب پای پسرامون میدرخشند انشالا یروزی برسه ک همه بفهمن حقوق زن ومرد مساوی باید باشه و زن ها کمتر از مردا نیستن
لطفا خودتون رو خسته نکنید ،هیچ درخواست دوستی قبول نمیکنم