2777
2789

چرا میگن کربلا جای گناهکارا نیست   امام حسین راهشون نمیده

این همه ادم میرن هرسال

یعنی منی که پول ندارم برم   اینقدر روسیاهم و بدکار که منو راه نمیده؟

من ادم بدجنسی نیستم

اما جدیدا وقتی میشنوم کسی میره کربلا  دلم میسوزه

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️

اولین بار اینو می‌شنوم اتفاقا امام حسین همه رو راه میده هم مجلس روضه ش هم کربلا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

نه کی گفته جای گناهکار نیست اتفاقا میگن گناهکارایی مثل من میان اما گناهشونو نمیبرن 

مثلا یکی شراب میخوره بیرون مجلس میخوره تو مجلس گناهشو نمیاره 

شما دلت با امام حسین هست نظر کرده ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

اتفاقا جای گناهگار هست جای گناه نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه ربطی داره منم تا حالا قسمت نشده برم 

چون همتشو و پولشو ندارم

پس دلیل به رو سیاهی نیست

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

قسمت اول سوالتون رو نمیدونم

ولی اینکه قسمتتون نشده کربلا برین شاید به گناه ربطی نداشته باشه شاید فعلا به صلاحتونه که کربلا نرین

حالا انشاءالله هرچه زودتر قسمتتون بشه

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

من خیلی روضه میرم ولی هیچوقت اینو نشنیدم 

بعدش قضاوت کار خداست کی میتونه با قاطعیت بد و خوب رو تشخیص بده

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

چه ربطی داره

یه بلیط بخر برو

امام حسین فرودگاهو نبسته که🙄

انقد از این حرفایی که می کنن تو کله مردم بدم میاد

مثلا من مشهد زیاد میام 

آیا به این معنیه که امام رضا عاشقمه؟

نه،همسرم مشهدیه،بلیط میخریم میایم که پیش خونوادش باشه،به همین سادگی

اماما کاری به این چیزا ندارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من که تا حالا چنین چیزی نشنیدم البته اینو شنیدم هییت جای گناهکاران هست ولی جای انجام گناه نیست مثلا شرابخوار میتونه بره هییت ولی هیچوقت اجازه نداره با شیشه ی مشروبش بره