2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796

مسکن

کیسه اب گرم

پیاده روی

غذاهای سالم بدون نفخ

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

درست میگن

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختری که بلد نباشه قرمه سبزی درست کنه به درد ازدواج نمیخوره (مهشید زن ابی😅💛)........................ 🔹 ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺗﻤﺎﻡ ﻭﻗﺎﯾﻊ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﮑﻦ...آﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺑﺎﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺗﻮﺳﺖ ﺑﺤﺚ ﻧﮑﻦ فقط به او گوش کن...ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟خودت را با کسی مقایسه نکن...آرامش میخواهی؟شکرگزار باش...ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍهی؟کمک کن ؛ تو توانایی...همه توانایی روحی و جسمی برای یاری کردن ندارند...ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍهی؟با همه بی هیچ چشم داشتی ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ...ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﮐﻦ، هدف داشته باش...ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺳﺮﺕ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺧﻮﺩﺕ ﮔﺮﻡ ﺑﺎﺷﺪ.آراﻣش ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟️ﻋﺎﺷﻖ "ﺧﻮﺩﺕ" ﺑﺎﺵ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﺎﻧﺪ...

من خودم ادم قرصی ای نیستم اما میگن درد ضررش بیشتر از قرصه

من اگه قرص بخورم مفنامیک اسید میخورم

و تو دمنوش ها هم دارچین و زنجبیل خیلی خوبه گرم میندازه خیلی دردو کم میکنه

بابونه و آویشن هم خوبه

کیسه آبگرم بزار. و جوراب پات کن رو سرامیک راه نرو

من تاحالا یه دونه قرص هم نخوردم

همیشه وقتی درد دارم چیزایی که طبع گرم دارنو میخورم درجا خوب میشم، مث آبه رو آتیش

من دمنوش آویشن، بابونه، زعفرون، دارچین و زنجبیل و... درست میکنم. بعضی وقتا دوتا دمنوشو باهم درست میکنم، مث آویشن و بابونه

بعد فلفل سیاه هم میریزم تو دمنوشم برا گرم تر شدنش، البته کم چون خیلی تند میشه

دیگه میتونی دمنوشت وقتی داره میجوشه نبات هم بندازی داخلش تا بازم گرم تر شه

دیگه همزمان کیسه آب گرمم میذارم، درجا دردم از بین میره

خرما هم خوبه میتونی با دمنوشت بخوری

خودت باش! بقیه قبلا رزرو شده‌اند...