بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو بخون زیبا شاید ب حس ششم دارم(دوست داشتی سوال بپرس)۱۶ سالمه میخوای بچه حساب کن میخوای ن.نظرت مخالف منه ریپ نزن واجب نیست با کام های من زندگی کنی.اگه ی جا جوابتو ندادم بدون اندازه حیوون هم نیستی ک بخوام حسابت کنم و باهات هم کلام شم.قوانینمو برا هیچ کس نمیشکنم.برا هیچ کس خودمو تغیر نمیدم.وابسته نیستم.ولشون کنین بیخیال دنیا و حرفاش بچسب ب درس😆😂.قصد مهاجرت دارم ب کشور کانادا با پرستاری. اگ میتونی راهنمایی کنی در مورد مهاجرت ممنون میشم........خب اگ درددلی داشتین در خدمتم میتونی درمیون بزاری باهام🫠🥲 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)....خواهر ندارم و همیشه ی حسرت سنگینه برام تونستی بیا بشو خواهر مجازیم 🥲
دیگه همه الان از این شومیزا تا 300 تومنه قیمتش میپوشن
من که نمیپسندم
باز نظرته بگیر
یار دبستانی من👫 با من و همراه منی 🌫چوب الف بر سر ما 👩🎨بغض من و آه منی🌫 حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیا 🖤✨ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما 🌈🖤 دشت بی فرهنگی ما هرز تموم علفاش 🍂🍃خوب اگه خوب بد اگه بد مرده دلای آدماش 🖤🌈دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه 🌟✅جز من و تو کی میتونه درد ما رو چاره کنه❤تو ❤👨💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤