2777
2789

داداشم تابحال ازدواج نکرده هنوز خانوادمم خبر ندارن میخواد صیغه اش کنه پیج اینستا نامزدم دستمه پیاما نامزدمو با زنه همرو خوندم و متوجه شدم نامزدمم هیچی بهم نمیگه من کاری به مطلقه و بچه داره زنه ندارم داداشم سی سالشه دیگه خودش خیر و صلاحشو باید بدونه اما من فقط و فقط نگران مامان و بابامم خیلی شدید اگه بفهمن خیلی حالشون بد میشه بخاطر این قضیه از وقتی متوجه شدم کارم شده همش فکر و گریه کردن مامان و بابام بفهمن نابود میشن 😭💔

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

ببخشید ولی ایرادش چیه؟؟

الان خانمی که مطلقه اس نباید با مجرد ازدواج کنه؟ من نمیفهمم این عقاید از کجا میان ولی مهم دوست داشتن خودشونه، حتی کمکشون کنید و سرزنششون نکنید.

It’s hard to beat a person who never gives up

چقدر سخته خدای بعصی درداخیلی سنگینه ها اخه دخترجوون مجرد وقتی هست مگه مجبورت کردن یاقحطی اومده ک میخای بری مطلقه بگیری ببین ازیدیم گفتن کبوترباکبوترباز باز چراچون این خانمم یکی درحد خودش یاجایگاهش شبیهش باشه باید بگیرش داداشت شک نکن یروز پشیمون میشه

متاسفانه تازگیا یه عده بیوه دست از سر جوونای کم سن مجرد برنمیدارن و تباهشون میکنن

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍
نامزدت چرا حرف زده باهاش

نامزدم رفیق صمیمی داداشمه بعد متوجه شدم چند روزی بوده داداشم و زنه جدا شده بودن بعد زنه پیام داده گفته با داداش من حرف بزنه راضیش کنه دوباره آشتی کنیم بدون اون نمیتونم اینا بعد این نامزدم داره کمکشون میده ب هم برسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
چجوری این زنای طلاق گرفته پسرمجرد پیدامیکنن بخدا ما دخترا موندیم

بخدا منم موندم الان نگران خانوادمم بفهمن چیا ک نمیشه 😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40