نگو_مثل_اونام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 7539 عنوان حاجتت بگو دعات میکنم 46 بازدید | 9 پست من شفا میخام بچه هامن واقعا شرایطم خاصه خیلی خیلی داغون 💔😁 دعام کنید از خدا بخاهید بسه هیچکدوم تاپیکای قبلم گردن نمیگیرم ..... امیدوارم همیشه حاله دل همتون عالی باشه ❤ و اینو یادتون نره ! تعصب هیچ وقت جواب نمیده ! 1403/05/22 | 17:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 19163 برات صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها فرستادم شما دعا کن به نیت سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام انشاء الله به برکت دعای حضرت حاجتروا باشی
نگو_مثل_اونام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 7539 بالاخره دعات کنیم یا دعا میکنی 😂 جفتششش شاید یکی گرف خدا به دل یکنفر نگاه کرد هیچکدوم تاپیکای قبلم گردن نمیگیرم ..... امیدوارم همیشه حاله دل همتون عالی باشه ❤ و اینو یادتون نره ! تعصب هیچ وقت جواب نمیده !
نگو_مثل_اونام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 7539 5تا صلوات فرستادم برای حاجتم دعا کن 🙏 ممنونم 😁❤ هیچکدوم تاپیکای قبلم گردن نمیگیرم ..... امیدوارم همیشه حاله دل همتون عالی باشه ❤ و اینو یادتون نره ! تعصب هیچ وقت جواب نمیده !
yeeganehh009 عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2807 جفتششش شاید یکی گرف خدا به دل یکنفر نگاه کرد برات صلوات فرستادم ان شاالله حاجت روا بشی
مامان_حدیث_امیررضا عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 1723 عزیز واست دعا میکنم تو هم دعا کن الان خیلی محتاج دعام 😭😭 اگر حالم رو بپرسی میگم خوبم چون حوصله توضیح دادن ندارم ولی اگر بغلم کنی شب تاصبح گریه خواهم کرد
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 5911 دعا کن فقط حال دلم خوب شه رابطم باشوهرم خوب و عاشقانه بشه ✨ ﺑﺮﺍﯼ "ﺁﺩﻣــﻬﺎ" ﺧــﺎﻃﺮﻩ ﻫﺎﯼ "ﺧـــﻮﺏ" ﺑﺴﺎﺯ ﺁﻧﻘـــــــﺪﺭ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ "ﺧﻮﺏ" ﺑﺎﺵﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﻮﺩ "ﮔﺬﺍﺷﺘـــﯽ" ﻭ "ﺭﻓـــﺘﯽ" ....!! ﺩﺭ "ﮐﻨﺞ ﻗﻠﺒﺸـــﺎﻥ" ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺎﺷﺪ .. ﺗﺎ ﻫﺮ اﺯﮔﺎﻫﯽ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ: "ﮐــــﺎﺵ ﺑـــﻮﺩ" ..! ﻫﺮ اﺯﮔﺎﻫﯽ ﺩﺳﺖ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﻨﻨــﺪ ﻭ ﺑﺨــﻮﺍﻫﻨﺪ "ﺑــﺎﺷﯽ" ! ﻫﺮ اﺯﮔﺎﻫﯽ "ﺩﻟﺘﻨـــﮓ" ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺷﻮﻧﺪ .. ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ "ﺳﺨـــــﺖ" ﺍﺳﺖ ... ﻭﻟـــــــﯽ ...ﺗﻮ "ﺧــــــــــﻮﺏ ﺑﺎﺵ. حتى اگر كسى خوبى هايت را نديد ... و هميشه قدر دان دل وسيع و مهربان خودت باش. ✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برام یه صلوات بفرستی رفیق...🙏🍀♥️