2777
2789
عنوان

یه کاربر بود اینجا که

537 بازدید | 20 پست

یکی ماه پیش تاپیک میزد بارداره و پسر شوهرش از ازدواج قبلیش اصرار داره قبل زایمان بیاد خونش استارتر هم می‌گفت سختمه الان بیاد بهش گفتم بعد که خواهرت به دنیا اومد بیا 

و یسری هم می‌گفت ما برای زایمان میریم شهر دیگه خونه خالیه  پسره میخواد بیاد شوهرم گفته پول میدم بهش رستوران غذا بخره بخوره تنهایی

هیچی ایدیش و دارید ؟😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نه ولی یادمه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

داستانو یادمه خود کاربرو نمیشناسم😂

امید تنها چیزیه که از درد قوی تره!🌱🤍🦋🌝                                      https://harfeto.timefriend.net/17234172780189       لینک چالش حرف ناشناس هستش🤍🪴کاربری کسی یادم نمیمونه برای همین ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و تو یه تاپیک هم‌نظرت باشم🌝بارها اینجا ادمایی رو دیدم که تو امضاشون جملات قشنگ و منطقی بوده و اما حرفاشون بسیاااار بی منطق!بارها دیدم کسانی رو که ادعای شعور میکردن ولی حتی ذره ای هم بهره نبردن!قبلا اینجا با نظرات بقیه خیلی ناراحت میشدم ولی الان میزارم به حساب اینکه شاید اون لحضه حالشون خوب نبوده شاید مشکلی تو زندگیشون دارن شاید روزای خوبیو نمیگذرونن و تاپیک من_کامنت من جایی هست برای ابراز خشمی که مدت ها تو وجودشون بوده و معمولا اینجا متوجه شم که بحث داره به بیراه میره جواب نمیدم.اگر به هر دلیلی تو هرتاپیکی باعث ناراحتیتون شدم عذرخواهم و مطمئن باشید اگه متوجه اشتباهم بشم ازتون عذرخواهی میکنم🤍
خیلی خوب توضحیح دادی، ولی متاسفانه نمی شناسمش😂

😂تو پر بازدیدا رفته بود 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خانمه گندم به فینگلیش نوشته

Khanomegandom 

??

زایید دیگه

ایدیش  چی بود 😂بدون تگ کردن برام تایپ کن لطفا 

@مامان_پسرکوچولو نزاییدی؟ 😂

نه این نبود ک

پیداش کردم 😂

2801