2777
2789
عنوان

اینها نشونه مودی بودنه❓️

264 بازدید | 32 پست

مثلا در طی یک روز یه ساعتهایی اینقدر انگیزم زیاده و انرژی دارم ، اینقدر هدف دارم تو ذهنم که انگار میخوام دنیا رو فتح کنم.حتی اون کسی که از پیشم رفته رو هم آدم حساب نمیکنم و میگم جهنم که رفت بهتر.

بعد مثلا چندین ساعت بد انگار بدبخترین آدمم.کل غم وغصه ها میاد تو ذهنم و همچنین میشینم برای اون کسی که رفته گریه میکنم و انگار میشم ضعیف ترین موجود دنیا

اره منم با افتخار هستم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم مریضی نداشته باشی این علامت یه بیماری روان هست ولی هرچی فکر میکنم اسمش رو یادم نمیاد

مرسی😂😂

تازگیا بهش پی بردم و بعد از یه سختی اینطوری شدم

رو تصمیمی که میگیرم نمیتونم بمونم

مرسی😂😂تازگیا بهش پی بردم و بعد از یه سختی اینطوری شدمرو تصمیمی که میگیرم نمیتونم بمونم

عزیزم فک نمیکنم بیماری باشه .

بازم با ی مشاور مطرح کن اینطوری بهتره .

اما دوقطبی اصلا ب این سااااادکیا نبست و خیلی بدتره .

دو قطبی طرف میزنه و میشکونه😂 و همچنین اذیت میکنه خانوادشومن اینطوری نیستم. حرفها و تنهایی هام بیشتر ...

نه دوقطبی ها همه یه مدل نیستند که بشکنند - یه روز خوبند یه روز افسرده - یه روز شاد یه روز غمگین ولی علایم دیگه هم باید باشه و تشخیص اش با روان پزشکه با یکی دو تا علایم نیست

خدایا شکرت

عزیزم فک نمیکنم بیماری باشه .بازم با ی مشاور مطرح کن اینطوری بهتره .اما دوقطبی اصلا ب این سااااادکیا ...

نه دو قطبی نیس خودم میدونم

یه مدتی افسرده بودم و میدونم کامل رفع نشده

اون یکم خوشحالی رو هم خودم میسازم تا حالم خوب بشه🙂