2777
2789
عنوان

فلسفه و حکمت بلاها و سختی ها 🍃☘️

168 بازدید | 10 پست

فلسفه و حکمت بلاها و سختی‌ها 

یکی آزمایش هست که خدا میگه شما را با بدی ها و خوبی ها آزمایش میکنیم
بخاطر معلوم شدن برای بنده های خدا و فراهم آمدن زمینه رشد ، سقوط ، انتخاب ، بنده ها هست تا بنده ها در پس این بلا ها با نوع واکنش های عقیدتی و عملی که انجام میدن گامی به سوی سعادت یا شقاوت بردارن 🍀

دوم عذاب و جزای اعمال بد افراد هست
عذاب ها هشدارهای خداوند هستن که برای دست برداشتن از نافرمانی و بازگشت به رحمت گسترده او 🍀

سوم ترفیع درجه و اجر و ثواب هست
هرچه بلا سخت تر و تحملش مشکل تر باشد اجر هم بیشتر هست ،تحمل کردن مشکلات زندگی محدود دنیا و رسیدن به اجر ابدی آن خیلی ارزشمنده بعضی از درجات اخروی رو فقط به کسانی میدن که بلاهای خاصی رو تحمل کردن
امام صادق فرمودند ، در بهشت درجه ای هست که فقط با صبر کردن بر مریضی های جسمی می توان به آن درجه رسید  🍀

و چند حکمت دیگه
الهی که مشکلاتی که تو زندگی داریم خدا صبرمون بده و کم نیاریم و کفر نگیم ، خدایا شکرت ☘️

من این ها رو خوندم و نوشتم براتون 

التماس دعا از همتون🍀☘️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ای خدا ای خدا ای خدا ای بنده خدا چرا تو انقدر ساده ای یک آقازاده تا بدنیا میاد بهترین امکانات رو داره هیچکس نمیتونه بهش بگه بالای چشمت ابرو هست اگر مریض شه بهترین داروها و دکترها میاد آخه این چه فلسفه ای هست که تو ذهن شما فرو کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما صبر و‌طاقت نداریم اخه😔😔

منم کاهی کم میارم ولی خدا اونایی که صبر میکنن و دوست داره بالاخره درست میشه همه چیز 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ای خدا ای خدا ای خدا ای بنده خدا چرا تو انقدر ساده ای یک آقازاده تا بدنیا میاد بهترین امکانات رو دار ...

من به این که گفتم باور دارم و بحث فرو کردن نیست 

ای خدا ای خدا ای خدا ای بنده خدا چرا تو انقدر ساده ای یک آقازاده تا بدنیا میاد بهترین امکانات رو دار ...

همون آقازاده اگه یه نگاه به نامحرم بندازه یا حجابشو رعایت نکنه حالا مشروب و زنا و.. به کنار

اون دنیا چوب میکنن تو آستینش فقط به امکانات و رفاهش نگاه نکن

اون دنیا ابدیه ولی اینجا چی!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
منم کاهی کم میارم ولی خدا اونایی که صبر میکنن و دوست داره بالاخره درست میشه همه چیز

درست نشد چی؟

من فقط ۴ سال دیگع فرصت باروری و بارداری دارم هم همسرم ناراضیه هم مشکل داریم.دقیقا کی باید این مشکل حل بشه؟اگه نشد و من حسرت به دل بودم چی؟دیگه خودمو هیچ مدلی نمیتونم قانع کنم اخه😔😔😔

ای کاش خدا بندهاشو ازمون و خطا نمیکرد ای کاش خدا صدامو میشنید

درست نشد چی؟من فقط ۴ سال دیگع فرصت باروری و بارداری دارم هم همسرم ناراضیه هم مشکل داریم.دقیقا کی بای ...

عزیزم امید داشته باش منم دعات میکنم 

از رحمت خدا ناامید نشو می‌دونم شرایط سختی هست ولی باید صبر کنی والا از من بنده کاری ساخته نیست از خدا بخواه و میگن نباید توی چیزی اصرار کرد باید گفت اگر صلاح خداست

چرا یه دختر ۱۱ ساله دخترم شدیدا اضطراب گرفته چرا تنهاست.. هر دقیقه میگه تنهام خسته شدم دیگن

خدا رو شکر یه دختر داری. 💚

خدا براتون نگهش داره. 🌸

اگر واقعا شرایط بچه دار شدن مجدد وجود نداره ، پس نباید خودت رو اذیت کنی. 

بچه های زیادی هستن که تک فرزندن.