_گل_یاس_ مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 عنوان این همه دکتر تو ایرانه | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست این همه دکتر تو ایرانه حتی تو همین سایت نود درصد پزشکن اونوقت من در به در دنبال یه پزشکم نیست که نیست🫠 خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍 1403/05/21 | 13:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41762 چرا اخه🥴الان من کجا برم انلاین ازمایشو نسخه مینویسه یا فقط مشاوره میده هم مشاوره هرطور بخوای تلفنی یا متنینسخه هم مینویسه جوتب ازمایشم میبینهفقط اگ بیمه هستی باید چک کنی بعضی هاشون ویزیت رو با بیما قبول نمبکنن. کنار اسمشون نوشته
بانوآرتمیسسسس عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 3420 مشهد هم دوره هم شلوغه هم گرمه🥵😂 خوب حتما نیشت دکتر خوب تربت و فریمان که جواب نمیدنمشکلت چیه؟ 🧜♂️چرچیلم🧜♂️
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 چطور اینجا کسی بگه فلان دکتر هست میتونی قبول کنی بعد دکتر انلاین رو قبول نداری؟نظراتشون رو بخون.رتبه ... ادرس میخوام از اینجا مشاوره نمیخوام خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 7813 تو تربت جام یا فریمان متخصص غدد میخوام🤦 غدد فوق تخصصه، اول تخصص داخلی میگیرن، بعد فوق تخصص غدد، بخاطر همینه کمه به نسبت
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 خوب حتما نیشت دکتر خوب تربت و فریمان که جواب نمیدنمشکلت چیه؟ مشکلات هورمونی دارم🤦 خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 ببین دنبال دکتر خوب میگردی باید بری شهرای بزرگ اطرافت مطمئن باش اینجوری زودتر و بهتر جواب میگیری،مطم ... اره باید برم مشهد🤦 خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 هم مشاوره هرطور بخوای تلفنی یا متنینسخه هم مینویسه جوتب ازمایشم میبینهفقط اگ بیمه هستی باید چک کنی ... با رمز دوم کارت میشه نوبت گرفت ازمایشگاه نسخه رو قبول میکنه خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
بانوآرتمیسسسس عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 3420 مشکلات هورمونی دارم🤦 برو مشهد خاستی بگو چند تا دکتر غدد خوب میشناسم 🧜♂️چرچیلم🧜♂️
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 غدد فوق تخصصه، اول تخصص داخلی میگیرن، بعد فوق تخصص غدد، بخاطر همینه کمه به نسبت وای بخدا الان چند وقته دنبال دکترم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیمارستانها رو بالا پایین کنم🤦 خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41762 با رمز دوم کارت میشه نوبت گرفت ازمایشگاه نسخه رو قبول میکنه بزن گوگل ویزیت انلاین... بار اولت هست خیلی سایت ها رایگان ی نوبتویزیت میدنمث خرید اینترنتی باید بزنیاک بیمه باشی کبراتثبتمیکنن میری ازمایشگاهبیمه نباشی هم مینویسه عکس میفرسته میبری تشونمیدی. میگیرن دیگهی بار امنحانکنمشتری میشی😄
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 برو مشهد خاستی بگو چند تا دکتر غدد خوب میشناسم میشه اسم و شماره تلفن اگه داری بهم بدی خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 بزن گوگل ویزیت انلاین... بار اولت هست خیلی سایت ها رایگان ی نوبتویزیت میدنمث خرید اینترنتی باید بز ... سایتشو نداری اگه اینجوری باشه که عالیه خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
بانوآرتمیسسسس عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 3420 میشه اسم و شماره تلفن اگه داری بهم بدی تاپیکتو ذخیره کردمشب میفرستم برات🌷 🧜♂️چرچیلم🧜♂️
_گل_یاس_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5540 تاپیکتو ذخیره کردمشب میفرستم برات🌷 ممنونم عزیزم💖💖💖 خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 7813 وای بخدا الان چند وقته دنبال دکترم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیمارستانها رو بالا پایین کنم🤦 سرچ کنین دکتر غدد در شهر فلانبعد شماره مطب رو بردارین حضوری باهاش نوبت بگیریناگر نبود، زنگ بزنین به بیمارستان بزرگ شهرتون یا بیمارستان مرکز استان ببینین هست اونجا یا نه