2777
2789
عنوان

این همه دکتر تو ایرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست
چرا اخه🥴الان من کجا برم انلاین ازمایشو نسخه مینویسه یا فقط مشاوره میده

هم مشاوره هرطور بخوای تلفنی یا‌ متنی

نسخه هم مینویسه جوتب ازمایشم میبینه

فقط اگ بیمه هستی باید چک کنی بعضی هاشون ویزیت رو با بیما قبول نمبکنن. کنار اسمشون نوشته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور اینجا کسی بگه فلان دکتر هست میتونی قبول کنی بعد دکتر انلاین رو قبول نداری؟نظراتشون رو بخون.رتبه ...

ادرس میخوام از اینجا مشاوره نمیخوام

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

خوب حتما نیشت دکتر خوب تربت و فریمان که جواب نمیدنمشکلت چیه؟

مشکلات هورمونی دارم🤦

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین دنبال دکتر خوب میگردی باید بری شهرای بزرگ اطرافت مطمئن باش اینجوری زودتر و بهتر جواب میگیری،مطم ...

اره باید برم مشهد🤦

هم مشاوره هرطور بخوای تلفنی یا‌ متنینسخه هم مینویسه جوتب ازمایشم میبینهفقط اگ بیمه هستی باید چک کنی ...

با رمز دوم کارت میشه نوبت گرفت ازمایشگاه نسخه رو قبول میکنه

غدد فوق تخصصه، اول تخصص داخلی میگیرن، بعد فوق تخصص غدد، بخاطر همینه کمه به نسبت

وای بخدا الان چند وقته دنبال دکترم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیمارستانها رو بالا پایین کنم🤦

با رمز دوم کارت میشه نوبت گرفت ازمایشگاه نسخه رو قبول میکنه

بزن‌ گوگل ویزیت انلاین... بار اولت هست خیلی سایت ها رایگان ی نوبت‌ویزیت میدن

مث خرید اینترنتی باید بزنی

اک بیمه باشی ک‌برات‌ثبت‌میکنن میری ازمایشگاه

بیمه نباشی هم مینویسه عکس میفرسته میبری تشون‌میدی. میگیرن دیگه

ی بار امنحان‌کن‌مشتری میشی😄

برو مشهد خاستی بگو چند تا دکتر غدد خوب میشناسم

میشه اسم و شماره تلفن اگه داری بهم بدی 

بزن‌ گوگل ویزیت انلاین... بار اولت هست خیلی سایت ها رایگان ی نوبت‌ویزیت میدنمث خرید اینترنتی باید بز ...

سایتشو نداری اگه اینجوری باشه که عالیه

وای بخدا الان چند وقته دنبال دکترم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیمارستانها رو بالا پایین کنم🤦

سرچ کنین دکتر غدد در شهر فلان

بعد شماره مطب رو بردارین حضوری باهاش نوبت بگیرین

اگر نبود، زنگ بزنین به بیمارستان بزرگ شهرتون یا بیمارستان مرکز استان ببینین هست اونجا یا نه