با یه پسره دو ماه بودم همه چی هم بینمون خوب بود . حتی خودشم بارها میگفت همه چی رابطه خوبه و مرسی ازت و .... خودش میگفت هیچوقت نمیخوام ازت جدا شم و این حرفا . ولی خب اگرم میخواست جدا شه میومد میگفت مشکلی نداشتم چون خود طرف باید موندن رو بخواد . بگذریم . دو روز پیامی نمیداد . خب این برای من انگار زنگ تمام شدن رابطه . خودم پیام کات فرستادم .سین نمیزد اصلا . دو روز موندم گفتم چرا سین نمیزنه نکنه بلایی سرش اومده .بهش پیام دادم رابطه هیچی خودت سالمی حالت خوبه نگرانتم و این حرفا . دیدم پیام دادم شوهر خواهرم فوت شده در اثر تصادف و زندگیم داغون شده و دارم شب و روز گریه های خواهرمو میشنوم و این حرفا. خداییش خیلی ناراحت شدم . بچه ها من توده تو بدنمه و استرس و نگرانی و ناراحتی برام سمه . خود پسره هم دانشجوی پزشکی هست و اینو میدونه . اخرین پیامش این بود اصلا حالم خوش نیست باید برم . که منم بعد اون پیام سعی میکردم حالشو بپرسم . چون شهری که شوهرخواهرشو اونجا دفن کردن دوره و نمیتونستم برم بجاش گفتم حداقل با پبام حواسم بهش باشه و این حرفا . شش هفت روز سین نمیزد.سهی میکردم درک کنم ولی بچه ها اخرین بازدیدش لست سین ریسنتلی هستش و با بازکردن سکرت چت میفهمیدم انلاین میشه ولی پیامای منو که چقدر نگرانش بودم سین نمیزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.