2777
2789
عنوان

بدبختی من

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 102 پست
وقتی اون حواسش نیست چیکار کنم اگه نیاد سراغم؟

توهم هواست نبوده به همسرت ...

تو هم خوردش کردی جلو مادرش 

جلو مغازه داروووو.

از این به بعد هواست باشه.

میاد حتما سراغت ❤️❤️

ولی این دفعه خواهشاً تکرار نکن این کارارو 

ببین از وقتی دیدم زیاد میاد تا میاد تو خونه من پا میشم به جمع و جور کردن ماشالله هم که به خاطر دخترم ...

افرین 

برای خودت برنامه مطالعاتی بذار.

اصلا درب خونه رو باز نکن گاهی بگو متوجه نشدم بعدا اگه بهت گفتن‌.

بذار یاد بگیرن تا دعوت نشدن نیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا لباس لختی تنت باشه پشت درب واستاد بگو بفرمایید کار دارید نذار بیاد داخل بگو ببخشید لباس مناسب تنم ...

اکثرا تاپ و شلوارک تنمه و اینکارو میکنم فایده نداره 

توهم هواست نبوده به همسرت ...تو هم خوردش کردی جلو مادرش جلو مغازه داروووو.از این به بعد هواست باشه.م ...

آخه رفتارش عجیب بود برام می‌دونستم گشنه‌اش میشه اذیت میشه ولی تا حالا در این حد غر نمی‌زد تعجب کردم ... بعدم خودش گفت هر بار دیدی مامانم یه رفتاری میکنه بنداز گردن من یه جوری کن از چشم تو نبینن اشکال نداره به حرفش اعتماد کردم

مادرشوهرم ۶ ماهه گیر داده شوهرم نمیره وقتی نبود کلی حرف بارم کرد بعدم عادتی که داره با پسراش دعوا می ...

بزار بگه بگو من نمیتونم تو رابطه مادر پسری شما دخالتی کنم که بعدا از منم برنجید همسرمم گفته دخالت نکنم.ببین اون داره یارکشی میکنه در حالیکه حتی یک کلمه حرف شما میتونه باعث کینه و ناراحتی همسرت باشه پس اولویتت خودتو زندگیتو همسرت.ان شالله همه چی ختم بخیر میشه توکل بر خدا🌺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام خوبی چه خبر

سلام قربونت والا دوباره دعوا اینبار مادرشوهرم اومد چرت ورت گفت و رفت سه روزه اعصاب خوردی داریم امشب هم با پدرشوهرم دعوا کردن به خاطر ما و گذاشت رفت خونه پسرش