2777
2789
عنوان

بدبختی من

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 102 پست
چون انتظار داره خیلی ببخشید ۲۳ سال ریدنی که تو تربیت پسرش کرده من درست کنم

عزیزم اینبار بهونه ای شد تا بتونی پای اون زنو از زندگیت بکشی بیرون،ازین ببعد هرحرفی زد جوابشو‌بده،شوهرت هرجورم باهاش حرف زد تو دخالت نکن،بزور هم‌بخاطر یکی دیگه حایی نبرش،والاه من شوهرمو نمیتونم مجبور کنم ببرم برا خونمون خرید کنه چون بعدا دعوا میشه اونوقت تو اونو خسته چشنه برا مادرشوهورت بردی،خداییش وات د فاز؟

پس به هوای بچه کم کم رابطتت رو کم کن.بگو خوابه بگو وقت حماموو....یک مدت هم بره بالا خونشون رو بهم بر ...

شانس گندم این بچه جایی میره آرومه فقط منو عذاب میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرم چند بار تا حالا تو روی شوهرم بهم گفته ببین شوهرت چی میگه یا میگه ادبش کن هزار بار به هزار ...

تو توی این دعواها فقط پاشو برووووووووو بگو بین حرف و بحث مادر پسری منو دخالت ندید تمامممم

عزیزم اینبار بهونه ای شد تا بتونی پای اون زنو از زندگیت بکشی بیرون،ازین ببعد هرحرفی زد جوابشو‌بده،شو ...

از بس حرف بارم کرد منم فکر نمیکردم قبول کنه گفتم مثل همیشه یکی دو بار میگم یه غریبه میزنه و میگه نه 

شانس گندم این بچه جایی میره آرومه فقط منو عذاب میده

صبر کن یکم بزرگتر بشه خراب کاری اش شروع میشه و ...

بعد هم اگه رفت بالا تو از وقتتو استفاده کن و به زندگی کتاب خواندن و ووووو برس از این فرصت تنهاییت خیلی استفاده کن 

تو توی این دعواها فقط پاشو برووووووووو بگو بین حرف و بحث مادر پسری منو دخالت ندید تمامممم

ده بار گفتم میگه تو دلت شاد میشه چیزی نمیگی که بیشتر بگه بهم

به نظرم دیگه راجب این موضع اصلا صحبت نکن.ولی توی رفتارت کاملا با قبل متفاوت باش و حساب شده رفتار کن ...

الان ۶ ماه شرایط اینجوری بود دوباره یه هفته اس هی میاد بالا که صمیمی بشه

صبر کن یکم بزرگتر بشه خراب کاری اش شروع میشه و ...بعد هم اگه رفت بالا تو از وقتتو استفاده کن و به زن ...

دقیقا تا میبره پایین همین کارو میکنم که نخواد بهونه باشه دستشون 

الان ۶ ماه شرایط اینجوری بود دوباره یه هفته اس هی میاد بالا که صمیمی بشه

تو دیگه صمیمی نشووووو 

اصلااااا.

برو بیا ولی حساب شده و کمممممم .

خودت رو مشغول کن سرت رو‌گرم کن .

بگو کار دارم کار دارم خانه داری خیلی کار داره بچه داری خیلی کار داره و...

تو دیگه صمیمی نشووووو اصلااااا.برو بیا ولی حساب شده و کمممممم .خودت رو مشغول کن سرت رو‌گرم کن .بگو ک ...

ببین از وقتی دیدم زیاد میاد تا میاد تو خونه من پا میشم به جمع و جور کردن ماشالله هم که به خاطر دخترم همیشه خونه بهم ریخته اس سرمو گرم میکنم