2777
2789
عنوان

بدبختی من

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 102 پست
اصلا قیافه نگرفتم خیلی عادی گفتم چای و اینا هم اومد قرص خورد گفت میل ندارم ( چون با دوستش رفته بود ب ...

یک عروسی رو میشناسم با مادرشوهر زندگی می‌کنه هروقت شوهرش می‌ره مادرش رو جایی ببره عروسه بچه هاشو می‌فرسته با اونا خودش راحت توی خونه به زندگیش میرسه 

مادرشوهر هم خرکیف نمیشه که هی با پسرش بره بیرون چون نوه ها باهاش هستند اذیت میشه 

اصلا قیافه نگرفتم خیلی عادی گفتم چای و اینا هم اومد قرص خورد گفت میل ندارم ( چون با دوستش رفته بود ب ...

اتفاقا نگو پسر خودته

چنان از شوهرت جلوی همه حتی مادرش دفاع کن و همیشه پشتش باش و احترامشو نگه دار که نه کسی جرعت کنه جلؤی تو درموردش حرفی بزنه نه جرعت کنه بینتون دخالت کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من همشو خوندم اولا چرا جلوی مادرش عین بچه ها دعواش کردی و اونجوری خوردش کردی ،مسلمه لجش میگیره ...

مادرشوهرم ۶ ماهه گیر داده شوهرم نمیره وقتی نبود کلی حرف بارم کرد بعدم عادتی که داره با پسراش دعوا میکنه بعد میگه چرا عروسی چیزی به شوهراشون نمیگن حتی یه بار به من گفت تو خوشحال میشی که چیزی نمیگی  ... جوری نزد که کبود و اینا بشه فقط پام رفت رو شیشه ها زخم شد 

عزیزم اشتباه از خودت بود،زنایی که بیرون خونه کار کردن خستگی و گرسنگی و خشم بعد کاررو درک میکنن اما شما انگار یکم بی تجربه ای،به شدت دوروبازی ناشیانه ای دراوردی،مثلا خواستی جلو مادرشوهرت عروس خوب بازی دربیاری  هم شوهرتو دعوا کردی که اصلا به تو ربطی نداره حرفای مادر و پسری و هم ایمکه چرا شوهرتو‌گرسنه و خیته برداشتی بردی بازار؟؟اونم که بدبخت ضعف کرده بوده،بابا بهدا مرد گرسنه از صدتا پلنگ زخمی خطرناکتره،تو به خاطر جلب رضایت مادرشوهرت زندگی به فنا میدی اینجوری

والا دمش گرم

یکم از این به بعد فاصله ت رو با خانواده همسرت حفظ کن.

همین بنده خدا که میگم جوری با خانواده همسرش تا می‌کنه که تا دعوت نکنن اینا پا توی خونشون نمیزارن.

از اون طرف حتی وقتی میرن پشت در درب میزنن هر بار عشقش بکشه میاد درب رو باز می‌کنه جواب میده یا با کلی فیس و افاده و صبر و زماننن طولانی میاد درب رو باز میکنه

امشب میگذره و زمان همه چی حل میکنه اما شما باید پخته تر عمل کنی ، مرد گرسنه و خسته رو خرید نبر که شا ...

خودش چون معده اش بهم ریخته لب نزد انقدر هم گفتم گفت نمیخوام چیزی ( با دوستش رفتن بیرون غذا خوردن نون کپک زده خورده اسید معده اش تحریک شده ) مادرشوهرم توقع داره طرفشو بگیریم وگرنه حر ف درمیاره ولی راست میگی زیادی براشون زحمت کشیدم ... والا منم عاشق حمالی کردن نیستم اونا آویزون من میشن 

مادرشوهرم ۶ ماهه گیر داده شوهرم نمیره وقتی نبود کلی حرف بارم کرد بعدم عادتی که داره با پسراش دعوا می ...

ازین ببعد چیزی گفت بگو من بخاطر اینکه از تو دفاع کردم کتک خوردم و شوهرم بمن کفت دیگه منو نمیخواد،بگو خودت میدونب و پسرت

یکم قاطع باش بخدا شوهرت ولت کنه این مادرشوهرت برات به ذره احترام نمیذاره،چرا مشکلات مادرشوهرتو‌میکشی تو زندگیت

یکم از این به بعد فاصله ت رو با خانواده همسرت حفظ کن.همین بنده خدا که میگم جوری با خانواده همسرش تا ...

طبقه پایینه چند وقته رفت و آمدم کم کردم جدیدا راه میفته وقت و بی وقت میاد یا بچه رو بدخواب میکنه یا برنامه هامو بهم میریزه

ازین ببعد چیزی گفت بگو من بخاطر اینکه از تو دفاع کردم کتک خوردم و شوهرم بمن کفت دیگه منو نمیخواد،بگو ...

چون انتظار داره خیلی ببخشید ۲۳ سال ریدنی که تو تربیت پسرش کرده من درست کنم 

طبقه پایینه چند وقته رفت و آمدم کم کردم جدیدا راه میفته وقت و بی وقت میاد یا بچه رو بدخواب میکنه یا ...

پس به هوای بچه کم کم رابطتت رو کم کن.

بگو خوابه بگو وقت حماموو....

یک مدت هم بره بالا خونشون رو بهم بریزه اذیت کنه خسته میشن خودشون میگن نیاد بالاااا 

عزیزم اشتباه از خودت بود،زنایی که بیرون خونه کار کردن خستگی و گرسنگی و خشم بعد کاررو درک میکنن اما ش ...

مادرشوهرم چند بار تا حالا تو روی شوهرم بهم گفته ببین شوهرت چی میگه یا میگه ادبش کن هزار بار به هزار زبون گفتم پسر خودته امروز داشت چشم غره می‌رفت پیش خودم گفتم شوهرم درک میکنه بعد براش توضیح میدم گفتم بزار بیخیال بشه هی چشم غره نره 

ازین ببعد چیزی گفت بگو من بخاطر اینکه از تو دفاع کردم کتک خوردم و شوهرم بمن کفت دیگه منو نمیخواد،بگو ...

به نظرم دیگه راجب این موضع اصلا صحبت نکن.

ولی توی رفتارت کاملا با قبل متفاوت باش و حساب شده رفتار کن برای خودت ارزش قایل شو 

نمی‌گم یهو گند اخلاق بشی ها نههه.

حساب شده کار کن 

حساب شده برو پیششون.

حساب شده بچه رو بفرست پیششون .

و دوری و دووووستی