2777
2789
عنوان

بدبختی من

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 102 پست
من کامل نخوندم ولی احساس کردم تو داری نقش بزرگتر رو براش بازی میکنی و خودتو عاقل ترمیدونی 😑انقدم مح ...

فقط میخوام کار نکنه مادرش برامون شر درست کنه آخراش هم بخون سر چه چیز مسخره ای منو زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم به خدا اومدی ثواب کنی کباب شدی

چقدر من برای این زن زحمت کشیدم ...اینکه خندید زورم اومد هر بار دکتر خواست بره اسم منو آورد مریض بود اسم منو آورد همه کار براش کردم اونوقت اینجوری گفتم شیشه دخترم شکست باید برم  بخرم برم زود که بگیرم دو تا ۵۰ تومن دراورد داد به من انگار میخواست صدقه بده نگرفتم ازش داد دست بچم 

چقدر من برای این زن زحمت کشیدم ...اینکه خندید زورم اومد هر بار دکتر خواست بره اسم منو آورد مریض بود ...

از این به بعد فقط بچسب به همسرت و بس 

درضمن لی احترامی نکن ولی اصلا تصمیمات این دو نفر به شما ربطی ندارد اینو یادت باشههه درضمن حتی همسرت با مادرش تنها برن بازار و دکتر شما خودت رو قاطی نکن ...

مرداد حوصله این کارارو ندارن ...

عزیزم من همشو خوندم اولا چرا جلوی مادرش عین بچه ها دعواش کردی و اونجوری خوردش کردی ،مسلمه لجش میگیره بین رابطه پسر و مادر اصلا وارد نشو تو ادم بده میشی بزار مادرشوهرت هرچی میخواد بگه مهم حفظ رابطه خودتونه و بس.دوما همسرت خیلی بیجا کرده دست روی تو بلند کرده حتما برو پزشکی قانونی و طول درمان بگیر نیازم نیست بهش بگی،سوما خودت برنگرد بشین بیاد دنبالت و نازتو بکشه.بعدهم همسرت گفته خستم اما تو زور کردی بره چه اجباریه وقتی بچتم شیر خودتو نمیخوره میزاشتی پیشش با مادرشوهرت دوتایی میرفتی.بعدهم دیدی طلافروشه محل شوهرت نداد صحبت کوتاه میکردی با اخم خداحافظی که طرف بفهمه حفظ شان همسرت برات مهمه اینا باعث شدن همسرت فوران کنه که باز میگم بیجا کرد دست بلند کرد

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

امشب میگذره و زمان همه چی حل میکنه اما شما باید پخته تر عمل کنی ، مرد گرسنه و خسته رو خرید نبر که شاهد جنگ جهانی خواهی بود ! 

برای خانواده شوهر اندازه خودشون خدمات بده و خودت به دردسر ننداز ! 

سوم اینکه هر جمله ای شوهرت گفت نیاز نیست در لحظه جلوی بقیه جوابش بدی تحمل کن تنها شدی جواب بده و انقد بی تفاوت به جمله اش باش که اصلا انگار با شما نیست ! 

چهارم اینکه بچه رو برای پدرش تنها نذار اونم تو عصبانیتش ، بچه رو بغل بگیر و برو دنبال کارت 

و در نهایت این تجربه تلخی بود اما اینو یاد گرفتی که گاهی با کنش های نامناسب میشه یه بحث ساده رو به یه دعوای جنون آمیز تبدیل کرد ! 

خودت حرمت خودت نگهدار سنگین رفتار کن برای خانواده شوهر خودت جلو ننداز شوهرت کاری کرد خوبه نکرد شما وظیفه ای نداری تکلیف کنی ! و همیشه سعی کن به خاطر دخترت که شاهد این لحظات نباشه محیط خونه رو مدیریت کنی و به جنجال نرسونی .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

یاخداااا

خلاصش‌ میکردی خو نصفش خوندم چشام دردگرفت

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

تا اونحایی که مادر شوهرت انکور اورد ازت پرسید قهره خوندم.

دقیقا تا همونجا چندتا اشتباه کردی

جلو مادر شوهرت به شوهرت حرف زدی ( جلو هیچکس شوهرتو سرزنش نکن)

وقتی دیدی خیلی خسته است و نمیخواد بیاد باز به زور بردیش ( مرد از سرکار میاد تمام دلخوشیش خونه و خانمشه ، یه چایی یه عصرونه بهش بده بعد ببر ازش کار بکش )

جلو مادرشوهر و پدرشوهرت باهاش رفتی تو قیافه ( هیچوقت جلو بقیه با شوهرت بد نشو )

جلو مادرشوهرت لو دادی که قهر کردین ( هیچوقت نزار کسی از اختلافات سر دربیاره )

راستش پر از اشتباهی

و حتی متوجه اشتباهاتتم نیستی و فکر میکنی کارهات عادیه

ولی به مروز زمان شوهرتو از خودت دلزده و سرد میکنی ، مثل اکثر زوجای دیگه

گاهی پیش میاد الکی الکی، جنگ بپا میشع

چند ماه پیش، پسر کوچیکمو سپردم به بزرگه، اونم انداختش. سر همین شوهرم جلو خواهرش باهام بد حرف زد. عصبانی شدم جروبحث کردیم. آخرش دعوا کشیده شد به خیابون و جلو همه کتکم زد. مردی که همیشه میگفت مردی که دست رو زن بلند کنه ضعیفه و بی غیرته و فلان... منم دلم تیکه پارس ولی دارم وانمود میکنم خوشحالم. بخاطر بچه هام😭

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
از این به بعد فقط بچسب به همسرت و بس درضمن لی احترامی نکن ولی اصلا تصمیمات این دو نفر به شما ربطی ند ...

چند بار خواست بره جایی نرفتم گفتم خودشون دو تا برن گفت کلاست رفته بالا با ما نمیای 

تا اونحایی که مادر شوهرت انکور اورد ازت پرسید قهره خوندم.دقیقا تا همونجا چندتا اشتباه کردیجلو مادر ش ...

اصلا قیافه نگرفتم خیلی عادی گفتم 

چای و اینا هم اومد قرص خورد گفت میل ندارم ( چون با دوستش رفته بود بیرون نون کپک زده خورده بودن گفت نمیتونم چیزی بخورم هزار بار هم به مادر شوهرم گفتم پسر خودته ولی جدیدا میگه تو خوشحال میشی با من دعوا کنه که چیزی بهش نمیگی 

چند بار خواست بره جایی نرفتم گفتم خودشون دو تا برن گفت کلاست رفته بالا با ما نمیای

بچه رو بهانه کن بگو بچه دارم بگو کار دارم بگو وقت ندارم 

آره بهانه بیاررررر بذار بفهمند توهم برای خودت برنامه داری حتی اگه برنامه ای هم نداررررررری 

اصلا قیافه نگرفتم خیلی عادی گفتم چای و اینا هم اومد قرص خورد گفت میل ندارم ( چون با دوستش رفته بود ب ...

سر حرف مادرشوهر و بقیه رفتار خودتو با شوهرت تغییر نده.

الان نگا کن ، اونا نشستن زندگیشونو میکنن ولی تو از زندگیت دوری

از اون خونه برید ، با یه مشاور هم حرف بزنید