سلام تو رو خدا در این حین بگید با تراز کنکور ۸۹۰۰ و نمرات دینی ۲۰ شیمی ۲۰ ریاضی ۲۰ زیست ۱۹ فیزیک ۱۹ فارسی ۱۷.۲۵ سلامت ۱۸.۷۵ عربی ۱۸.۷۵ زبان ۱۸ و هویت ۱۷.۵ میتونم پزشکی بیارم منطقه ۲ ام و تمام نمرات هم مال امسال چون محصل ۱۲ ام بودم امسال .به خدا خیلی زحمت کشیدم ولی خب خیلی استرسی ام رو درسام و همین مخصوصا سر کنکور باعث شد نتونم بهتر بزنم.نمیتونم آزاد برم چون هزینشو ندارم.ممنون میشم جواب بدید اینقدر حرفای نا امید کننده از دیگران شنیدم که دیگه هیچ امیدی ندارم .تخمین رتبه ها هم از بعد نتایج تیر دارن خیلی رتبه بدتری میدن نمیدونم چی شده.با تشکر برای من که نشد ولی انشاالله شما به هر آنچه میخواید برسید همراه با سلامتی🌹🌺
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ولی طبق تخمین رتبه هایی که امسال خواهرزادم میزنه نتایج خیلی بدبینانه ای ارایه میده
اولین باره که کنکور اینهمه غیر قابل پیش بینی شده
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان