2777
2789
عنوان

منطق کم منطق مردم کشورم

141 بازدید | 13 پست

چرا یه دختر از اینکه عکسش پخش بشه توی این دوره زمونه هنوز باید بترسه 

برای چی یک زندگی بخاطر عکس پخش شده طرف اونم تو این دوره زمونه باید بهم بریزه 

چ قدر زندگی سخته 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره چه عکسی

عکس نود و لخت و پتی

یا عکس عادی؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چون اینجا ایرانه

عزیزم کشور های اروپایی هم هنوز دخترا میترسن از اینکه عکسشون پخش بشه و وقتی پخش میشه کلی براشون مشکل پیش میاد 

چند وقت پیش هم تو اینستا دیدم یه دختری رو کشته بودن خانواده اش 

چون عکسش پخش شده بود مال ایران هم نبود 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
بستگی داره چه عکسیعکس نود و لخت و پتییا عکس عادی؟!

همین الان تو همین نی نی سایت طرف از اینکه عکس صورتش پخش بسه استرس گرفته بودش

همین الان تو همین نی نی سایت طرف از اینکه عکس صورتش پخش بسه استرس گرفته بودش

آهان اون بحثش جداست

منم ناخودآگاه استرس می گیرم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

آهان اون بحثش جداستمنم ناخودآگاه استرس می گیرم

همینو میگم 

خب عکسمون هم پخش بشه 

مگه ب کسی ازار رسوندیم یا قتل کردیم یا دل شکوندیم ک انقدر باید بترسیم و نگران باشیم چون عکسمون پخش شده یعنی آبرومون رفته ، یه سختگیری های بی دلیلی از قدیم بوده ک ما یا همجنسمون رو تا حد مرگ ترسوندن ب نظرم باید برای نسل جدید فرهنگ سازی بشه انقدر استرس نداشته باشن

عزیزم کشور های اروپایی هم هنوز دخترا میترسن از اینکه عکسشون پخش بشه و وقتی پخش میشه کلی براشون مشکل ...

مال کدوم کشور بود

همینو میگم خب عکسمون هم پخش بشه مگه ب کسی ازار رسوندیم یا قتل کردیم یا دل شکوندیم ک انقدر باید بترسی ...

هعییییی چی بگم

اینجا هنوز فقر فرهنگی زیاد داره🤦🏻‍♀️

ما کشوری هستیم که اگر گواهی بکارت نگیریم، میگن حتما دختره ایراد داشته

وقتی مردی زنش یا بچه ش رو نمیزنه، منت میزاره سرشون که خداتونو شکر کنید که نمی زنمتون

یکی از بالاترین آمار های قتل های ناموسی رو داریم

این در برابرش چیزی نیست متاسفانه🤦🏻‍♀️😭💔🥲🙂

هعییییی چی بگماینجا هنوز فقر فرهنگی زیاد داره🤦🏻‍♀️ما کشوری هستیم که اگر گواهی بکارت نگیریم، میگن ح ...

فقط اگه بچه بیاریم بهشون بگیم ک اینکارا اشتباهه و استرسی نداشته باشن تا نسل هوبی رو تربیت کرده باشیم