2777
2789
عنوان

غیبت مادر شوهر 😂😂😂

1926 بازدید | 54 پست

حوصلم سر رفته بیاین غیبت 😂😂😂

کیا مادرشوهرشون خیلی خسیس و بی ذوقن؟ 

من عقدم آخرین بار عید منو شام دعوت کردن خونشون 😐😂😂😂طبیعیه ؟هر چند از دستپخت خانوم خوشم نمیاد ولی کلا دیگه 🥴😂😏

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

چند روز پیش خونمون بود کلی تیکه بارونم کرد و رفت و من  قسم خوردم دیگه خونمون راهش ندم😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چند روز پیش خونمون بود کلی تیکه بارونم کرد و رفت و من قسم خوردم دیگه خونمون راهش ندم😐

چی می‌گفت 😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مادر شوهر منم خسیسه باز خوبه تو رو دعوت کردن منو که حتی بعد عقدم برای پاگشا دعوت نکردن هرموقع هم میرفتم اونجا غذاهای آبکی درست میکرد

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خدایا این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شد
2799
چی می‌گفت 😂

قورمه سبزی گذاشته بودم با سالاد شیرازی سبزی خوردن و فلفل و زیتون  بعد میگفت ترکی بازی درآوردی با قورمه سبزی سالاد کاهو میذارن😐😐😐

منم بعد اینکه رفتن به شوهرم گفتم به احترام تو چیزی نگفتم وگرنه من مسئول مواد غذایی نخورده مادرت نیستم ببینم چی نمیخوره تو حسرتشه براش درست کنم ترکم افتخار میکنم ترکم حداقل شعورم از ننه کثافتت بیشترِ😡😑

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
والا مادر شوهر منم خسیسه باز خوبه تو رو دعوت کردن منو که حتی بعد عقدم برای پاگشا دعوت نکردن هرموقع ه ...

خب چون ما شوهرم و همش دعوت میکردیم دیگه مجبور میشد احتمالا هم شوهرم بهش می‌گفت 😂

چند وقت عقد بودید ؟

قورمه سبزی گذاشته بودم با سالاد شیرازی سبزی خوردن و فلفل و زیتون بعد میگفت ترکی بازی درآوردی با قور ...

اتفاقا قرمه سبزی با سالاد شیرازی که بهتره 😂😐

مادرشوهر چ نسازه یه پسر داده همه جاش بجز اونجاش درازه...وای مادرشوهر خسیسه یه پسرداده فقط بلده تو هی ...

😐😂😂

اتفاقا قرمه سبزی با سالاد شیرازی که بهتره 😂😐

😐😐😐

گاوبود بابا نمیدونم من چرا با اینا وصلت کردم😓

قورمه سبزی گذاشته بودم با سالاد شیرازی سبزی خوردن و فلفل و زیتون بعد میگفت ترکی بازی درآوردی با قور ...

مگه ترکا چشونه چقد بی فرهنگ میگفتی من چیزایی ک خودم دوست دارم بخورمو تو سفرم گذاشتم میخوای بخور نمیخوای نخور

😐😐😐گاوبود بابا نمیدونم من چرا با اینا وصلت کردم😓

منم حس میکنم حیف شدم نمی‌دونم با این حسم چیکار کنم از نظر فرهنگی و اینا از ما پایین ترن 🥲

به شوهرت گفتی شعورم از ننه کثافتت بیشتره هیچی نگفت ؟

مگه ترکا چشونه چقد بی فرهنگ میگفتی من چیزایی ک خودم دوست دارم بخورمو تو سفرم گذاشتم میخوای بخور نمیخ ...

والا بخدا خیلی بیشعوره تا یه چی میشه میگه وا ترکی بازی درآوردی وا فلا وا ترک شدی البته من جوابشو میدم ولی به احترام شوهرم واقعا گاهی سکوت میکنم

😓😓😓😓

2801