2777
2789

لازانیا عشق زندگی منه

ب همسرمم گفته بودم تولدمم بجا کیک رو لازانیا شمع بزار😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796

همشون به جز قرمه سبزی

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
حاجیییییی چه ترفندی گفتی ، تولدم حتما امتحان میکنم

😂😂😂❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
چجور درست میکنید؟تا حالا درست نکردم تا حالا هر جا خوردم پر روغن بوده دیگه درست نکردم خودم

عزیزم سیب زمینی و گوشت چرخ کرده رو تفت بده با قارچ و فلفل دلمه و ذرت و هویچ نگینی شده همه رو سرخ کن و باهم ترکیب کن

بعد ورقه های لازانیا رو بزار تو آب نرم ک شدن آبکش کن

بچین ته پیرکس با انواع سس حالا هرچی ک دوست داری لایه لایه بچین رو هم و بین تک تک لایه ها پنیر پیتزا بزن

تا ۴.۵ لایه یا بیشتر 

رو لایه آخرم سس و پنیر بزن و فویل بکش بزار تو فر و آمادس