2777
2789
عنوان

خسته ام خیلییی خسته🥲

117 بازدید | 21 پست

خیلی وقته باکسی دردودل نکردم اصن یادم رفته چجوری دردودل میکنن🥲 فقط میتونم بگم کاردبه استخونم رسیده ...

لحظه ی ازدواجتون حتی اگ ۱۰درصداحتمال دادین طرف بی اعصاب و بداخلاقه باهاش ازدواج نکنین🙃 مرد بی اخلاق ادمو پیرمیکنه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه میشه

منم پدرم خیلی بداخلاق هست تمام این ۲۸ سال زندگی که داشتم همش دعوا بود تو خونمون  یه بارش با چاقو زدم پدرمو 

یه بار هم زنگ زدم پلیس و بیرونش کردم ۲۵ بعد از اونم به مادرم گفتم طلاق بگیر من دیگه به هیچی کار ندارم دیگه نمی‌کشم 

پس اینطور چه جالب اخرش چیشد مادرتون جدا شد؟

نه نمیشه   تا وقتی خواهرم مجرد بود می‌گفت خواستگار و اینا بعد پیدا نمیشه براش الآنم میگه ابروش جلو خانواده شوهرش‌ نره 

بلاخره دیگه اونم میسازه میسوزه دیگه 

پس اینطور چه جالب اخرش چیشد مادرتون جدا شد؟

ولی یه چیزی هرچی بیشتر سکوت کنی بدتر می‌کنن 

وقتی جلوش وایسادم خیلی بهتر از قبل شد بد اخلاقی و سر صدا می‌کنه ولی دیگه کتک کاری اینا خیلی کمتر پیش میاد 

نه نمیشه تا وقتی خواهرم مجرد بود می‌گفت خواستگار و اینا بعد پیدا نمیشه براش الآنم میگه ابروش جلو خ ...

ای بابا چقد بد امیدوارم  زود خلاص بشه ازین وضع🤦🏻‍♀️🙏🏻

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊