2777
2789

اَلسَّلامُ_عَلَیْكِ_أَيَّتُهَا_الصِّدِّيقَةُ_الشَّهيدَةُ#

گر دخترکی پیش پدر ناز کند‌‌‌... گره کرب و بلای همه را باز کند

💚☘️💚☘️💚☘️💚☘️💚☘️💚☘️💚☘️💚

بیاین اسم بگید من امشب برای تمام....

مریض دارا....

کربلا نرفته ها وکسایی که در آرزوی کربلا رفتن هستن

گرفتارا.....

خانومای منتظر فرزند....

کنکوریای عزیزم.....

و همه و همه و همه......

دعا میکنم الهی گره های زندگیتون با دستای کوچیک دختر عزیز امام حسین باز بشه همگی حاجت روا بشین

💙☘️💙☘️💙☘️💙☘️💙☘️💙☘️

به نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز حضرت رقیه رو میخونم و تقدیم میکنم به این بزرگ بانوی سه ساله😍💖

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگه دوست دارید دوستاتونم تگ کنید من به نیت دوستاتون هم میخونم😘🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋🥊🎾 اگه دوست داشتی اینجا باهام حرف بزن👇👈  https://daigo.ir/secret/5419947861                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2802

گره کوری افتاده به کارمون توروخدا دعام کن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

پس چرا تو تقوی م نیس   

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سمیه سمیراا  علی فاطمه  

قسم میدم دعام کن

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
میشه دعام کنی برم کربلا دعام کنی فرهنگیان قبول شم ممنون منم سر نماز شبم براتون دعا میکنم

سلام عزیزدلم😍🧡🌿

بله چشم... روی چشمم💖☘️

ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت رقیه *س* رو میخونم ... الهی بیاین و با خبر حاجت رواییتون خوشحالمون کنید🌿

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋🥊🎾 اگه دوست داشتی اینجا باهام حرف بزن👇👈  https://daigo.ir/secret/5419947861                      
سمیه سمیراا علی فاطمه قسم میدم دعام کن

سلام عزیزدلم😍🧡🌿

بله چشم... روی چشمم💖☘️

ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت رقیه *س* رو میخونم ... الهی بیاین و با خبر حاجت رواییتون خوشحالمون کنید🌿

برای قبول شدنم تو رشته خوب کنکورو خوب شدن حال دلم میشه بخونی🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
سلام عزیزدلم😍🧡🌿 بله چشم... روی چشمم💖☘️ ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت رقیه *س* ر ...

ممنون

2801