من خیلی وقته زندگیمو خراب کردم نبود اعتماد به نفس باعث شد یه انتخابی بکنم که کل زندگیم خراب بشه من دیگه تا آخر عمرم بوی خوشبختی رو نمیچشم از خدا میخوام نجاتم بده میخوام بخاطر انتخاب اشتباهی که کردم جوونیم از بین نره عمرم هدر نره برام دعا کنید خدا کمکم کنه که بدجوری اسیرم توی این زندگی حسرت یه چیز به دلم میمونه... که کاش اون شب عقل داشتم...که اگه داشتم الان خوشحالترین دختر روی زمین بودم💔🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
من خیلی وقته زندگیمو خراب کردم نبود اعتماد به نفس باعث شد یه انتخابی بکنم که کل زندگیم خراب بشه من دیگه تا آخر عمرم بوی خوشبختی رو نمیچشم از خدا میخوام نجاتم بده میخوام بخاطر انتخاب اشتباهی که کردم جوونیم از بین نره عمرم هدر نره برام دعا کنید خدا کمکم کنه که بدجوری اسیرم توی این زندگی حسرت یه چیز به دلم میمونه... که کاش اون شب عقل داشتم...که اگه داشتم الان خوشحالترین دختر روی زمین بودم💔🥀