2777
2789

بز

من خیلی وقته زندگیمو خراب کردم نبود اعتماد به نفس باعث شد یه انتخابی بکنم که کل زندگیم خراب بشه من دیگه تا آخر عمرم بوی خوشبختی رو نمیچشم‌ از خدا میخوام نجاتم بده میخوام بخاطر انتخاب اشتباهی که کردم جوونیم از بین نره عمرم هدر نره برام دعا کنید خدا کمکم کنه که بدجوری اسیرم توی این زندگی حسرت یه چیز به دلم میمونه... که کاش اون شب عقل داشتم...که اگه داشتم الان خوشحالترین دختر روی زمین بودم💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

بذار

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
گوسفند.

😂

من خیلی وقته زندگیمو خراب کردم نبود اعتماد به نفس باعث شد یه انتخابی بکنم که کل زندگیم خراب بشه من دیگه تا آخر عمرم بوی خوشبختی رو نمیچشم‌ از خدا میخوام نجاتم بده میخوام بخاطر انتخاب اشتباهی که کردم جوونیم از بین نره عمرم هدر نره برام دعا کنید خدا کمکم کنه که بدجوری اسیرم توی این زندگی حسرت یه چیز به دلم میمونه... که کاش اون شب عقل داشتم...که اگه داشتم الان خوشحالترین دختر روی زمین بودم💔🥀