2777
2789
عنوان

ازدواج بکنیم یا نکنیم

203 بازدید | 17 پست

من ۳۹ سالم شد با هر کی آشنا شدم مشکل داشت دیگه نا امید شدم

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خیللللی دیر شده برات  همسنای تو همه شون ازدواج کردن مگه ۲۰سالته تازه داری فکر میکنی ازدواج بکنی یا نه ؟از تنهایی نمردی ؟نمیدونم خدایی چطور تحمل میکنن بعضیا 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
دیگه خیللللی دیر شده برات همسنای تو همه شون ازدواج کردن مگه ۲۰سالته تازه داری فکر میکنی ازدواج بکنی ...

شمام امسال کنکور دادید ؟انشالله قبول شید برای منم دعا کنید قبول شم

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
شمام امسال کنکور دادید ؟انشالله قبول شید برای منم دعا کنید قبول شم

اره خداکنه عزیزم 🌺🌹

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
یک حقیقته کسی ا زمجردی نمرده اما خیلی ها هستن به خاطر یه انتخاب اشتباه هر روز میمیرن. بعضیاشون نه را ...

اینجوری بهش نگ‌و تنهایی خیلی حس بدیه بهتره ازدواج کنه همه مردا که دیو و غول و هیولا که نیستن 

همینه دیگه. مزایا و معایب ازدواج کردن و ازدواج نکردن از نظر خودت رو یجا بنویس و مقایسه کن. هیچ مردی کامل نیس و ۹۹ درصدشونم خیانت میکنن و هرشب حداقل توی همین نی نی سایت ۱۱ تا تاپیک با عنوان دردسرای مادرشوهر و خانواده شوهر و جاری و خیانت و حضانت بچه و طلاق میبینی.ازدواج همینه، حداقل تو ایران اینجوره متاسفانه... من که تصمیم گرفتم ازدواجو کاملا فراموش کنم شما هم هرجور که نتیجه بگیری.

🌱ᥫ᭡بیخیال از هر خیال🌱ᥫ᭡ ‌
2801