2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنها بره خونه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مسأله رفتار بد اونا با منه،منم دوست دارم برم

کجا بری بشین خ‌نه بخدا‌راحتتری بذار یه مدت شوهرت خودش بره و‌بیاد 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
2799
آخه چیز میز یاد میدن

مگه بچس که چیز‌میز یاد بگیره شوهر شما یه‌ادم‌بالغه که‌ خودش هم شمارو میشناسه هم‌خانوادشو‌ دیگه اگه بخواد بازم تحت تاثیر حرفشون قرار بگیره واقعا باید به عقلش شک‌کرد 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

قبول نکن. عادت میکنه. اونام توی گوشش وز وز میکنن. اگه واقعا بهتون بدی کردن و شما مقصر نبودین چطور شوهرت به این زودی راضی شده بره خونشون؟

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
عزیزم منم دوست دارم برم ،میگن نیا

ببخشین شوهرت مگه چقدر بی غیرته که به زنش میگن نیا بعد اون خودش تنهایی میخواد بره؟خب نمیمره که چندماه نره

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
قبول نکن. عادت میکنه. اونام توی گوشش وز وز میکنن. اگه واقعا بهتون بدی کردن و شما مقصر نبودین چطور شو ...

چون میگه اونا پدر و مادرمن ، چون خیلی احمق ، اگه شل نبود که اونا این کارها رو با من نمیکردن