2777
2789

سلام دوستان اولین آزمایش ناشتاکه گرفتم 97بودرنج آزمایشگاه تا110بوددکترگفت قندت بالاست دوهفته رژیم دادگفت قندخون دوساعته بگیرمن تواین دوهفته برنج رومیخوردم چون نمیدونستم برنج نبایدبخورم نوشابه هم دوسه بارخوردم ودوسه بارم هم شکلات خوردم خیلی کم خب آزمایش دادم ناشتا 92بود ودوساعت بعدصبحانه 112شددکترم یکشنبه هست خیلی نگرانم قندم بالاست دعاتون میکنم جواب بدین فقط  

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱۲ که خوبه مال من ۱۲۹ بود دکتر گفت قندت خونه

ممنون که جواب دادی ازشماناشتاچندبودواقعاازمن خوبه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
2799
راستی چند هفته ای ؟

نوزده هفته هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید برسونیش زیر ۹۰ 

من ۹۵ بود دکترم گف خوبه ولی بهداشت گیر داد

من رژیم گرفتم شروع کردم بامیه خوردن و ماست و کدو 

آب فراوان اینا قندم ب ۷۰ رسوندن 

یک اقیانوس فکر....یک قطره حرف...!!!!
ناشتات جا داره بهتر بشه بره زیر نود ولی دوساعته ات خوبه. من خودمو میکشتم دو ساعته ام میشد ۱۳۰در کل ب ...

من هشت ساعت ناشتابودم نمیدونستم بایدده تادوازده ساعت بایدباشم الان به نظرت بایدرعایت کنم یاانسولین به من میزنند

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هشت ساعت ناشتابودم نمیدونستم بایدده تادوازده ساعت بایدباشم الان به نظرت بایدرعایت کنم یاانسولین ب ...

احتمااا بهت رژیم میده باید رعایت کنی. منم رژیم داشتم کنترل میکردم 

همتا اسم خـودمه♥
احتمااا بهت رژیم میده باید رعایت کنی. منم رژیم داشتم کنترل میکردم

به نظرت هشت ساعت ناشتامشکلی ایجادنکرده توجواب آزمایشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳۱ هفته ام اره دو ساعتت خوبه قبل از آزمایش چند ساعت ناشتا بودی ؟

اون 92بالاگفتم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم شاید کمتر از هشت ساعت ناشتا بودی بالا زده قند ناشتا رو

نه شام دیرخوردم دیگه ازساعت یازده ونیم دیگه چیزی نخوردم ساعت 8صبح آزمایش دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40