2777
2789

فقط می‌خوام بدونم اگه نامزدتون قبل عقد براتون بگه زندگی رویایی می‌سازم و نمی‌دونم خوشبحتت میکنم و هر موقع بگید عروسی میگیرم و نمی‌دونم خونه اسم نوشتم و پول دادم بهم به زودی میدن (ولی بفهمید دروغ بوده )

و حالا که عقد کردید همش از نظر مالی بگه پول ندارم و خونه و اینا هم نداره و گفته اگه خونه بسازم پولی ندارم عروسی بگیرم و ....حتی خونوادش هم کمکش نمیکنن  

چیکار میکنین ؟ الان من تو همچین شرایطیم 

هر وقت به حرفاش و قولاش فکر میکنم حرصم میگیره ازش تازگیا هر موقع میریم بیرون بحثمون می‌شه چون اون قبول نمیکنه بهم دروغ گفته منم تحمل این شرایط خیلی برام سخته و از طرفی با دروغاش دلم باهاش صاف نمیشه و همش فکر و خیال میکنم 

شما بودید چیکار میکردید 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
قبلش یه تحقیق باید بکنید

تحقیق کردیم والا دیگه درمورد حساب بانکی طرف که کسی نمیدونه 

خود بابام باهاش حرف زد همه اینارو بهش گفته گفته زندگی شوخی نیس ولی الان میگه من دروغ نگفتم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خونه بابات شرایطت اوکازیون بوده که از پسر مردم همچینین انتظارایی داری؟

خیلی کامنتت بی ربط بود 

معنی خوشبختت میکنم چیز دیگه ایه

خودش حرف مالی میزد می‌گفت آخر هر ماه طلا بخریم پس انداز کنیم نمی‌دونم فلان ماشین و میخرم ...

من هم عروسی نگرفتم چون شوهرم دوست داشتم و میدونستم نداره عروسی بگیره ولی پول عروسی دادخونه خرید و به اسم خودش هم کرد ولی بعد ۴ سال زندگی الان خونه دوم خریدیم به اسم من کرد ماشین هم به اسم من مهم این که اخلاقش خوبه و همو دوست داریم 

وقتی دلت تیبا میخواد

عزیزم من بابام مجردی ماشین خریده برام که بخاطر تیبای دوزاری طلاق نگیرم 

کافر همه را به کیش خود پندارد