2777
2789
عنوان

قبل از آرایش به بهداشتتون برسین😒

3391 بازدید | 94 پست

یارو بلده دوکیلو آرایش کنه ولی مسواک نمیزنه و موقع لبخند زدن دندوناش زرده:)))) یه ادکلن بلد نیس بزنه حموم نمیره بوی گندش همه جارو برمیداره همیشه 

فرهنگ:# )

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ اون به کنار

اون روز رفتیم توی مغازه صبح بود بعد زنه ۳ تا ادکلن برداشته بود دهنش بو …میدان کل مغازه حالشون بد شد 😐

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
2799

دقیقا چن روز پیش رفتم ی فروشگاهی

ی خانومه بود لباس شیک کلی آرایش

تودلم گفتم چقد خوش پوشه وآرایشش قشنگه 

دودقیقه بعد از کنارش رد شدم بو جنازه ی گندیده میداد اه

متاسفانه هیچکس شبیه حرفاش نیس....                       درخاست دوستی قبول نمیکنم🌱
رنگ دندون هیچ ربطی ب مسواک ندارهبوی بد هم همیشه از حموم نیس همین تاپیک بغلی میگف هم زود زود میرم حمو ...

خودمونو گول نزنیم

زردی دندون ب کنار، چرا دهنشون بو میده؟ این از مسواک نزدن نیس؟ پس حتما با توجه به حرفای شما مشکل از معدشه؟؟؟؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

رنگ طبیعی استخون دندون تقریبا زرده 

من تاحالا ندیدم دختر به خود رسیده و شیک پوش بو عرق بده 

کسی که اینهمه خرج ظاهرش می‌کنه و به خودش میرسه مگه میشه حداقل هفته ای دوبار حموم نره

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

واقعا

یه دوش گرفتن و لباس تمیز پوشیدن و مسواک زدن،خیلی بهتراز دو‌کیلو آرایشه،

که با همون دو کیلو هم باز کثیفیاشون مشخص میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔