2777
2789

من باردار نمیشم اون از من کوچیک تره بچه دومشو بارداره خوشحالم براش اما انگار حسودیم شده بغض دارم🥲

شهریار ایرانم همون ک تاپیک غذا میزاشت متاسفانه کاربری عزیزم تعلیق شد🥺این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بیای بچه های منو برداری ببری🤣🤣🤣

اولا که انشاالله تا سال دیگه دوقلوهات بغلت باشم بحق شش ماهه ی کربلا 

دوما هم باور کن بچه دار شدن چیز خاصی جز دردسر نیست 

نه میتونم راحت استراحت کنم

نه سر کار برم 

نه خونه ی کسی برم شدم مرغ پربسته

هرکسی پیجمو فالو کنه براش آیت الکرسی میخونم berkenail2023  هرکسی فالو کرد ریپلای کنه بخونم براش 💗🙏
2799

منم ۲تا ابجیام پسر دارن ولی من فقط یدونه دخترم خیلی دوس دارم منم ی پسر داشته باشم ..۲ساله تو اقدامم ولی هیچی

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
کاش بیای بچه های منو برداری ببری🤣🤣🤣اولا که انشاالله تا سال دیگه دوقلوهات بغلت باشم بحق شش ماهه ی ...

اخی نگو عزیزم خدا قهرش میگیره 

بچه برکت زندگیه 

یه کوچولو صبوری کن درست میشه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

انشالله بحق امام رضا شمام دامنت سبز میشه نگران نباش 

بیا امضامو نگاه کن 😊                                                 ی صلوات واسه سلامتی امام زمان میخونی 🙂    💚        ی صلواتم برای سلامتی پسرم میخونی 👶💙 مرسی که خوندی                                                                   انشاالله هیچ زنی در آرزوی مادر شدن نمونه بحق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه الهی آمین 🤲💛           تویی که داری  امضامو میخونی🤨 اره خود تو 👀همهیشه از ته دلت بخند اینجوری 🤣🤣
کاش بیای بچه های منو برداری ببری🤣🤣🤣اولا که انشاالله تا سال دیگه دوقلوهات بغلت باشم بحق شش ماهه ی ...

عزیزم میدونم دردسر داره ولی خب واقعا تنهایی دیوونم کرده  

عزیزم🥺 حق داری ان‌شاء‌الله چراغ خونه شما هم روشن بشه به حق اربعین آقا💚

😭حالم خیلی بده 

منم ۲تا ابجیام پسر دارن ولی من فقط یدونه دخترم خیلی دوس دارم منم ی پسر داشته باشم ..۲ساله تو اقدامم ...

الهی خدا به تو ی پسر بده ب منم ی بچه سالم و خوب