2777
2789
عنوان

با خواستگارم رفتیم کافه

| مشاهده متن کامل بحث + 15848 بازدید | 240 پست
تو اینجور موقع ها که جلسه اول آشناییه یه ابمیوه یا قهوه سفارش بدید نهایت شیکیه تومن رفتی سفارش دادی� ...

همون اول گفت شام سفارش بدیم منم گفتم من اصلا گرسنم نیست ترجیح میدم یه نوشیدنی خنک بخورم

دقیقا به خاطر اینکه گرون نشه گفتم

بعد یه شیک سفارش دادم اونم یه آیس لته

بعدش که گذشت گفت من گرسنمه من هی گفتم من ک گرسنم نیست شما سفارش بده گفت نمیشه من بخورم تو نگاه کنی ک

تا اینکه یه سالاد سزار سفارش داد من نمیدونستم مقدارش زیاده و میشه دونفره خورد🥲 برا اینکه اون راحت باشه پاستا آلفردو سفارش دادم

بعد ک سالاد اومد دیدم برا دونفر کافی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اول گفت شام سفارش بدیم منم گفتم من اصلا گرسنم نیست ترجیح میدم یه نوشیدنی خنک بخورمبعد یه شیک سف ...

عزیزم اگه پولداره بهش فکر کن ...درسته پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش مطمنا بدبخت میکنه آدمو اونم تواین دوره زمونه....

2799
همون اول گفت شام سفارش بدیم منم گفتم من اصلا گرسنم نیست ترجیح میدم یه نوشیدنی خنک بخورمدقیقا به خاطر ...

شماگذاشتی ساعت ۸ شب موقع شام رفتی توقع داشتی طرف تعارف نزنه؟!!!! موقع آشنایی خواستگاری صبح یا بعد از ظهر باید باشه نه زمان شام یا نهار!

شماگذاشتی ساعت ۸ شب موقع شام رفتی توقع داشتی طرف تعارف نزنه؟!!!! موقع آشنایی خواستگاری صبح یا بعد از ...

خب شاید اون آقا گفته این تایم برن چقدر اسی رو قضاوت میکنن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃
شماگذاشتی ساعت ۸ شب موقع شام رفتی توقع داشتی طرف تعارف نزنه؟!!!! موقع آشنایی خواستگاری صبح یا بعد از ...

داشت از یه شهر دیگه میومد

صبحش پیام داد کی تایمت آزاده 

گفتم عصر اوکیم فردا هم آفم 

گفت ۷ میرسم اونجا ۷ رسید تا رفتیم کافه شد 

چه اوکی شد چه اوکی نشد خودت دنگتو بده

اگه تعارف کرد بگو من اینجوری راحتترم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒