2777
2789

حالا دکتر میگه هیچ امیدی نیست چون fsh  هم بالاعه و ۳۰ جراحی انجام بدیم هم هیچ اسپرمی نیست واقعا انگار آب سرد ریختن رومون اصلا انتظار همچین چیزی نداشتیم زندگیمون مختل شده دکتر گفت اسپرم با جنین اهدایی

کسی هست شوهرش همچین بیماری داشته باشه؟

واقعا چیکار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
یاد اون تاپیکه افتادم خانمه بارداربود متوجه شدبچش سندرم ازهمیناداره آخرم سقطش کرد

واقعا فک کنم کار خوبی کرده چون شوهرم که الان بعد از ۳۷ سال سن فهمیده واقعا داغون شده بنده خدا اینقد خجالت میکشه عذاب وجدان داره نمیدونم حالشو چه جوری خوب کنم

شوهرت خصوصیات زنانه داره ؟متوجه چیزی نشده بودی تا حالا

اصلا بنده خدا هیچ علائمی نداشت تا الان که آدم‌مشکوک بشه

همه چیزش کاملا مثل یه مرد واقعیه

انگاری کسایی که این بیماری رو دارن دو دسته ان

یه سری هیچ جوری خودشو نشون نمیده ولی یه سری ها خصوصیات زنانه پیدا میکنن

چطوری تا این سن شک نکرده

همین دیگه الان علم پیشرفت کرده بچه تو شکم مادر اگه این مریضی رو داشته باشه میفهمن وگرنه قدیم که از این آزمایشا نبوده ما هم که یک سال اقدام کردیم دیدیم نشد متوجه شدیم

همین دیگه الان علم پیشرفت کرده بچه تو شکم مادر اگه این مریضی رو داشته باشه میفهمن وگرنه قدیم که از ا ...

با چه آزمایشی این سندروم رو متوجه میشن در زمان جنینی؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
واقعا فک کنم کار خوبی کرده چون شوهرم که الان بعد از ۳۷ سال سن فهمیده واقعا داغون شده بنده خدا اینقد ...

سلام .

بهترین کمکی که الان میتونی بهش کنی این هست که این موضوع مثل یه راز خیلی مهم بین خودت و شوهرت باقی بمونه به هیچ کس از اعضای خانواده خودت یا شوهرت هیچی نگید 

مورد بعدی اگر بچه خیلی براتون مهم هس روی همون اسپرم اهدایی فکر کنید در هر حال اسپرم اهدایی تخمکش مال خودت هست

مورد بعدی بررسی کن ببین نظر مرجع تقلیدت در مورد اسپرم اهدایی چیه 

در اخر اگر هردو روی اسپرم اهدایی توافق کردید این موضوع هم تا اخر عمر مثل راز بین خودتون باقی بمونه

دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره 

ان شاالله روزی که باردار شدی  همین جا بیان کن و من رو تگ کن 😀 خوشحال میشم خبر بارداریت رو بشنوم