2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
مهتاب فتاح زاده نقاش‌هبزن گوگل عکسشون میاد خانومش اصالتا تبریزی

شنیده بودم دوبار ازدواج کرده

مشاور کنکور انسانی ها.                                                    دانشجو معلم    👩‍🏫                                                         اگر جوابتو نمیدم بخاطر اینه که لیاقت بحث کردن نداری نه این که فکر کنی تسلیم حرفت شدم                                                                            مسلط به زبان آلمانی                                                                    داغ ابراهیم بر دل ماند و اسماعیل رفت.        یک خبر تسکین این درد است << اسرائیل رفت>>                                              درخواست آقایون رو قبول نمیکنم                                                                                            عقیده و طرز تفکر من با بحثای زیاد با شما به هیچ عنوان عوض نمیشه پس بیخود سعی نکنین     😉                            
کامنتارو بخونی تو اینستا اکثرا از چشم مردم افتاده و فحش میدن

والا تو اینستا هرچی کامنت باز میکنی بجز یه سری خانوم ها و آقایونی که هنرشون نشون دادن اندامشونه به همه فحش میدن

اصلا آدما همینن وقتی ب کسی حسودی کنن و ببینن مثل اون نمیتونن افتخار آفرین باشن فقط هیت میدن

مهم اینه هیچکدوم ایناروی روحیه یزدانی تاثیر نداره

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
همین ک کلیا دارن تو فقر زندگی میکنن پول ندارن یه دکتر برن خیلی از پدران شرمنده ای بچشون هستن وضع اقت ...

بسه دیگه

انگار بقیه کشورا فقیر ندارن. همه چیز باهم قاطی می کنین

همین ورزش خیلی از خانواده ها رو بچه ها رو می تونه از فقر نجات بده

دیدی همینا چقدر خانواده هاشون تو شهرستان ساده بودن.

میتونن به درامد و افتخار برسن.

بنده خدا با کتف عمل شده خودشو رسوند به المیپک خوبم عمل کرد و مدال نقره هم حقش بود حتی با عملی ک داشت فکر نمیکردم به اینجا هم برسه دمش گرم 

ولی یه سری کاربرا رو نگاه میکنی حرفاشون خنده داره ،یکم ک بشینن به حرفای خودشون فکر کنن میبینن پوچه ،میگه یزدانی منفور شده چون سمت حکومته،عزیزم منفور امثال شماهاید ک نمیدونید چی میخواید از زندگی