2777
2789
عنوان

تناسخ

3699 بازدید | 220 پست

درباره تناسخ چیا میدونین اصلا بهش اعتقاد دارین؟ خیلیا بودن که با هیپنوتیزم زندگی قبلیشون رو دیدن یا همینطوری یه چیزایی به یاد آوردن و بعد تحقیق دیدن عه درسته 

شمام بیاین بگین حوصلم سر رفته

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.                         

درسته حتی ممکنه توخوابتم زندگی قبلیتو ببینی 

بزن تناسخ شکسپیرو همسرش آن هتوی

خیلی جالبه 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

الان داشتم بهش فکر میکردم چ حلال زاده ای...تناسخ بنظر من حقیقته خودم از بچگی علاقه زیادی به آلمان دارم همیشه هم خواب میبینم انگار تو جنگ باشم دارم تو جنگل از چند نفر فرار میکنم ی لحظه برمیگردم پشت سرمو ببینم از پرتگاه پرت میشم

درسته حتی ممکنه توخوابتم زندگی قبلیتو ببینی بزن تناسخ شکسپیرو همسرش آن هتویخیلی جالبه

به نظر منم تناسخ وجود داره و روح آدم همینجوری تناسخ میشه تا وقتی به فرکانس بالایی برسه و دیگه این دنیا واسش پست و کوچیک به شمار بیاد
اینجوری میره به دنیای بعدی
فرکانس بالا هم زمانی به دست میاد که هدف خلقتشو بفهمه و در کنار این خالقش رو هم بشناسه

نه عزیز دلم این یه باور اشتباهه

امامِ زمانِ من، شما مهربون تر از فرشته هایی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

تنها چیزی ک باعث میشه قبولش داشته باشم اینه ک این همه بدبختی دارم شاید تقاص زندگی گذشتمه، وگرنه دلیلی نداره ک از همون بدو تولد بدبختی داشته باشم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه عزیز دلم این یه باور اشتباهه

میتونم بپرسم دلیلتون چیه ما توی این دنیا از هیچ چیز آگاهی کاملی نداریم و منطقی بودن یا نبودن بحثی نمیتونه دلیل درست بودن یا نبودنش باشه

به نظر منم تناسخ وجود داره و روح آدم همینجوری تناسخ میشه تا وقتی به فرکانس بالایی برسه و دیگه این دن ...

و توی قرآنم اومده رسیدن به درجه بالااززندگی فقط کافیه درموردخلقت ها فکر کنی

ماروح هایی هستیم که برای تکامل به این دنیا اومدیم وحالا زندگی هرچقدر سخت تر بهتر

و گفته شده ماقبل اینکه تناسخ پیدا کنیم زندگیمونو یه دور کامل دیدیم و برای همین ممکنه دژآوو بشیم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
تنها چیزی ک باعث میشه قبولش داشته باشم اینه ک این همه بدبختی دارم شاید تقاص زندگی گذشتمه، وگرنه دلیل ...

گلم پیام بالایی که الان دادم اینجا بخون

و توی قرآنم اومده رسیدن به درجه بالااززندگی فقط کافیه درموردخلقت ها فکر کنیماروح هایی هستیم که برای ...

بالاخره یه همفکر پیدا کردم😂❤️اهوم ما تا وقتی به درجه خاصی از معنویت نرسیم چرخه تناسخ ادامه داره 

میتونم بپرسم دلیلتون چیه ما توی این دنیا از هیچ چیز آگاهی کاملی نداریم و منطقی بودن یا نبودن بحثی نم ...

مهم ترین دلیل اینه که باور تناسخ، معاد و قیامت رو رد میکنه

در حالی که توی قرآن گفته شده معاد حقیقت داره و همه پیامبران اعلامش کردن♡

بعد اینکه تو تناسخ میگن هرکس گناهی کنه تو زندگی بعد تاوانش رو میده،

که بازم اشتباهه چون هرکس کار بد یا خوبی کنه تو نامه اعمالش ثبت میشه و روز قیامت به طور کامل ازشون آگاه میشه

و بر اساس اعمالش به بهشت یا جهنم میره🌱

بازم میگم الان

امامِ زمانِ من، شما مهربون تر از فرشته هایی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌