2777
2789

ممنونن وقت میزارید میخونید

من جز خانوادم وهمسرم و یدونه خالم به هیچکس اعتماد ندارم همیشه میگم خدا خودم خانوادم خالم وتمام توکل فامیل پدری هم فقط به یه دخترعمه که از بچگی باهم بزرگ شدیم اعتماد داشتم من باردارم به لطف خدا دوقلو هستن من به هیچکس نگفتم جز اسامی که نام بردم حتی خانواده همسرم نمیدونن ازاول به ولای علی به خدامیگفتم فقط سلامتیشون مهمه جنسیت هرچه بود الهی شکر ماه پیش گفتن یک دختر وپسر این هفته گفتن دوتا پسر فقط گفتم الهی شکر راضیم به رضایت خودت حفظشون کن دوقلوهام همین دخترعمه پرسید گفتم انشالله 6ماهگی به صورت ثابت جنسیت مشخص هستش تو بدون اجازه من بردار به دخترعموت بگو دخترعمویی که کارش حسودی وفضولی بخدا من واسش دعا میکردم خدابهش بچه بده این حسودی منو میکرده خالم زنگ زد گفت عزیزدلم چرا انقدز ساده ای ایندخترعمت همه چیزو به دخترعموش گفته دخترعموش برگشته به من گفته خوب نیست پنهان میکنید وفلان خالم انکار کرده اونم گفته نخیر دخترعمش بهمون گفت منم پیام دادم گفتم واسه سادگی خودم واسه پستی تو متاسفم که تمام زندگیمو وخط قرمزمو گفتی قسم وایه میخوره من نگفتم باور نکردم چون دقیقاوهمون مکالمه رو دخترعموش گفت بخدا من باهیچ فامیلی دراتباط نیستمچون خیری ازشون ندیدم حسودن وفضول همش میخان سراز زندگیم دربیارن انقدر عصبی شدم خدا لعنتشون کنه تپش قلب گرفتم وشکمم درداومد تگران دوقلوهام شدم شیاف زدم استراحت کردم گفتم خدایا خودت جواب کسایی که دل مادری که تواین شرایط سخت واسترس واسش خوب نیست رو بده سپردمشون بخدا توروخدا به هیچکس اعتماد نکنید هیچکسسسسس

لطفا واسه سلامتی دوقلوهامم دعاکنید صحیح وسلامت به دنیابیان بغل بگیرمشون

برای خودتون و بچه هاتون صلوات فرستادم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

نگه دار خداست مگه به حرف این و اونه.

جاری منم دوقلو داره مادر شوهرم بهش گفته بود هرکی امد یا حرفی زد سریع اسفند دود کن تخم مرغ بشکن اسمشم بنداز تو اسفندا حتی پدر مادرت

اینم اینقد وسواس گرفته بود که همش چشمش به دهن این اون بود ببینه چی میگن

مدام درحال تخم مرغ شکستن بود

ولی به نظر من اگه کسی چیزی هم بگه  یه صلوات یا یه ایت الکرسی بخون خیالت راحت راحت

نگه دار خداست مگه به حرف این و اونه.جاری منم دوقلو داره مادر شوهرم بهش گفته بود هرکی امد یا حرفی زد ...

منم دقیقا دوقلوهام سپردم دست خدا ازاین دلخورم بابت راز دارنبودن دخترعمم دو فضولی من کاری یه کاری هیچکس ندارم از ادم فضولم متنفرم