2777
2789
عنوان

بعداینکه کات کردم عوض شدم

211 بازدید | 8 پست

یه رابطه عمیقی داشتم همه کار بخاطر احساسم‌کردم اما فهمیدم طرفم خیلیرچیزا ازم مخفی کرده خیانت هم‌میکرد اما توقع داشت من اشتباه نکنم چون زن فرق میکنه 

آخرم گذاشت رفت در بی احترامی . 

یکماه گریه ناراحتی کشیدم تا آروم شدم 

الان برای خودم زندگی میکنم بیرون میرم با دوستام 

طرفم مخالفت میکرد میگفت خوشم نمیاد بری با دوستای خرابت🤨🤨🤨

از گذشته دونفر اومدن اما دنبال رابطه بودن و من با نهایت جدیت خط قرمزامو گفتم و آخرم گفتم خدافظ 

حوصله ندارم دیگه برم تو ارتباط که پسرا دنبال رابطه هستن 

یکی هم اومد گفت در حد بغل گفتم نه و بلاک کردم با اینکه پسر محترمی بود‌ 

این رفتارای من عادیه ؟؟؟ دوستام میگن اصلا خوب نیست چون همه کسایی که دوست میشن دست و‌بوس عادیه اما من نمیتونم هنوز به نفر قبلیم فکر میکنم نمیتونم کسیو بزارم جاش دلم خیلی براش تنگ شده اما چاره ای ندارم جز صبر کردن و‌تحمل 

انگار الان که نزدیک ۳۰ سالم شده تازه پخته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه ای ک گفته بوده با دوستای خرابت نرو بیزون باید میذاشتیش کنار!

همین کلی رد فلگ از توش درمیاد

ینی شکاکه

احترام به زن حالیش نیست چون بدون اینکه دوستاتو بشناسه گفته خراب بهشون

و درتعجبم وقتی ب دوستات کفته خراب چطور هنوز موندی باهاش

هيچ وقت برای زخمای زندگيت پيش كسی ناله نكن؛زخم بجز صاحبش برای كسی درد نداره!
2799

این رفتارت کاملا عادیه از نظر روانشناسی خب آدم تا بخواد اون حس و حال رابطه قبل رو فراموش کنه حدودا چند ماه طول میکشه ولی آدم هر چی بزرگتر میشه پخته تر میشه درسته ینی به طور نرمال همین باید باشه 

هروقت هر پسری میاد میگه تو فاصله کوتاه دوست دارم واسم رابطه و بغلو ...اینارو میاره 

یاد این آهنگ میفتم (اگر ارومیه بشی روت ارس میکشم تورو دست نمی‌زنم تورو نفس میکشم )

همیشههه یادت باشه هر پسری گفت دوست دارم عاشقتم وحرف از رابطه زد بدون هوس هست بی برو برگرد 

طرف ممنکنه حرف از ازدواجم بیاره و تو باور نکن

و اینکه به نظرم آدم اول باید به خودش احترام بذاره و هیچکس حتی عشق و شوهر حق نداره محدودیت ایجاد کنه واسه دختری ، بنظرم اینکه اون خیانت کرده واقعا بی لیاقتی هست و شما فهمیدی الان باید مسیر عادی زندگی خودتو بری و بیرون بری با دوستات و خوش باشی تا اینکه یه آدمی که لیاقتت رو داره سر راهت قرار بگیره