2777
2789
عنوان

کنکوری های سال دیگه

146 بازدید | 13 پست

بچه ها شروع کردین ؟ اگه اره صب زود بیدار میشین ؟ چیکار کنم صب بتونم بیدار شم بیشترین وقت ازادم تا ۱۱ صبه و بهترین و بی سر و صدا ترین ساعته برام چون بچه دارم چیکار کنم بتونم بیدار شم وقتی بلند میشم زودتر انگار گیج گیجم ....😭اگر ۷ هم بیدار شم تا ۱۱ ۴ ساعت مفید دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب حدودای ۱۲ و یک میخوابم ....زودتر باز بچه ها نمیخوابن و اگه هم بخوابن صب ۷ بیدار میشن😂

یه جوری برنامه ریزی کن ک بتونی بخونی.  من زن داییم ۲۶ سالش بود امسال کنکور داشت. بچه ۷ ساله داره. اولین سال کنکور ش بود. وقتی بچه ش مدرسه بود میخوند

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یه جوری برنامه ریزی کن ک بتونی بخونی. من زن داییم ۲۶ سالش بود امسال کنکور داشت. بچه ۷ ساله داره. او ...

یه پسر کلاس اولی و یه پسر ۲ و نیم ساله دارم و پایه خیلی خیلی قوی هر مطلب یه دور بخونم کافیه و تستاش ۸۰ و ۹۰ میزنم فقط مشکلم وقت و خوابمه

یه پسر کلاس اولی و یه پسر ۲ و نیم ساله دارم و پایه خیلی خیلی قوی هر مطلب یه دور بخونم کافیه و تستاش ...

آها. زنگ هشدار بذار بیدار میشی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.