2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین

129 بازدید | 6 پست

یه سال میشه عقدم تو این یه سال هر شب پیش هم بودیم و شوهرم روز تا وقتی شب میخواست بیاد پیشم ده بار زنگ میزد پی ام میداد و لی یه ماه میشه کفتر خریده خیلی بهشون وابسته شده تو طول روز اصلا نه زنگ میزنه نه پیامی میده دیگه دارم کلافه میشیم به‌بهشم نمیتونم اعتراض کنم چون میترسم بیشتر لج کنه  چیکار کنم بفروشه کفترا رو خیلی دارم اذیت میشم احساس میکنم خیلی مغرور شده در حالی ک خیلی آدم خاکی بود

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

بخاطر کفتر که آدم مغرور نمیشه حتما سرش شلوغه با اینا بیخیال باش زنگ میزنه دوباره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
بخاطر کفتر که آدم مغرور نمیشه حتما سرش شلوغه با اینا بیخیال باش زنگ میزنه دوباره

خب یه ماه هس اینجوری شده چرا خوب نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب یه ماه هس اینجوری شده چرا خوب نمیشه

چون تازه خریده ذوق داره اگرم دیدی ادامه دار شد بهش یه تذکر بده 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چون تازه خریده ذوق داره اگرم دیدی ادامه دار شد بهش یه تذکر بده

میدونم تذکر بدم بیشتر به کارش ادامه خیلی لجبازه میشناسمش

میدونم تذکر بدم بیشتر به کارش ادامه خیلی لجبازه میشناسمش

در این صورت کاری نمیشه کرد گلم امیدوارم برگرده به حالت قبل