2777
2789

بس کن پرنسسعلی

کسی دستور نودل خواست بگه واسش بفرستم🤗🍜 خیلی نودل دوس دارم😋😂 مامانم میگه آخرش انقد نودل میخوری که بخاطرش میمیری🤌🏻🤭 به من نگین دوست دارم، برام نودل بخرین😁💕 البته زیادیشم خوب نیست و ضرر داره😶 یه دخترِ شمالیِ پر انرژی🌱 عاشقِ هنر🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

😂با عنوان تاپیک موافقم

در انتظار برف... وسط زندگی گم شده ام ...  میگویند در هر چیزی حکمتی وجود دارد اما من منتظر مانده ام تا با چشمان خودم ببینم حکمتش را!!!  توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]  وزن فعلی:۶۵-وزن هدف:۶۰... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... دیالوگ سریال یکه و تنها  به طور قطع اتک غمگین ترین تراژدیِ قرنِ      لیوای آکرمن>>   هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^
بس کن پرنسسعلی

اون علی تهش واسه چیه؟

در انتظار برف... وسط زندگی گم شده ام ...  میگویند در هر چیزی حکمتی وجود دارد اما من منتظر مانده ام تا با چشمان خودم ببینم حکمتش را!!!  توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]  وزن فعلی:۶۵-وزن هدف:۶۰... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... دیالوگ سریال یکه و تنها  به طور قطع اتک غمگین ترین تراژدیِ قرنِ      لیوای آکرمن>>   هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

دیروزم یه پسره رو تو خیابون دیدم پاهاش شبیهه خلال دندون بود.یعنی از پاهای منم باریکتر🤣🤣🤣🤣

بعد داشت روی پنجه ی پا راه میرفت و قدمای کوچیک کوچیکو و باز ناز برمیداشت

پرنسس خدایی اینان.من اگه روی پنجه پا راه میرفتم الان شوهر کرده بودم سه تاعم بچه داشتم نه با۲۱سال سن گشاد راه برم و پله هارو سه تا یکی بالا برم و خواستگارم تا به الان نداشته باشم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اون علی تهش واسه چیه؟

یه پسره که پرنسسه (پرنسسعلی)😂

کسی دستور نودل خواست بگه واسش بفرستم🤗🍜 خیلی نودل دوس دارم😋😂 مامانم میگه آخرش انقد نودل میخوری که بخاطرش میمیری🤌🏻🤭 به من نگین دوست دارم، برام نودل بخرین😁💕 البته زیادیشم خوب نیست و ضرر داره😶 یه دخترِ شمالیِ پر انرژی🌱 عاشقِ هنر🎨

بعضی پسرا هم هستن فقط درخواست دخترا قبول میکنن 

پسرا رو هیچی😐

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦

من امروز برای شوهرم لاک صورتی زدم تبدیلش کردم به پرنسسعلی 💅🏻😌😂

ترکیب دست رگ دار و مردونه 

پر از موو با لاک صورتی عالی اصلا 😔😂

اینو دیدم قبلا یه نفر نوشته بود منم گفتم برم انجامش بدم ببینم عکس العملش چیه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
2801