2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری یه لحظه میاین

347 بازدید | 41 پست

میشه من نمراتم رو بگم شما حدودی تراز سوابقم رو بگید؟خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️

اول ترمیم هام

دینی ۲۰

فارسی ۱۹

شیمی ۲۰

هویت ۱۸.۵

زیست ۱۸.۲۵

ریاضی ۱۸.۷۵

حالا نمرات ۴۰۲:

سلامت ۱۶.۲۵

فیزیک ۱۹

عربی ۱۹.۵

زبان ۱۹

دوستان به ۱۰۰۰۰ میرسه؟

لطفا اگر کنکوری هستین و اطلاع دارین از تراز بندی بگید تا یه وقت امید پوچ یا ناامیدی الکی ایجاد نشه 

مرررسی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما سایت دقیقی میشناسی؟

من ام اس بوک زدم برا نمره هام . طبق پارسال داد. امسال هیچی معلوم نیس. همه نمره هام ترمیم کردم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نه نمی‌رسه من فیزیک و ریاضیم و سلامتم ازت بیشتر ولی هویت کمتر زدم تو تخمین ترازاشده بود ۹۵۰۰ به یه مشاوره کاربلدم نشون دادم گفت نمیشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جدی؟🥲از کجا تخمین تراز رو انجام دادن؟سایت خاصی بود؟

والا نمیگه که به ماها😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مرسی واقعا😂ولی جدا مشاور مطمئنیه؟چون چند تا تخمین رتبه تراز ۹۹۰۰ یا ۹۸۰۰ میداد شما گفتی ۹۵۰۰ پنچر ش ...

آره خیلی ولی شما کجا زدی بزا منم برم تو اونا نمراتمو بزنم ببینم چند میده

اگه میشه وقتی تراز داد بهت یه حدودی بهم بگو چند داد 🙏🏻

این به من داد۹۰۰۰دذحالی که نمراتمو عین توهستنو اونایی هم که براتو۴۰۲هست برا من ۴۰۳هستن