2777
2789

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

نیمرو

آبدوغ خیار

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

تخم مرغ آبپز😂

یا هم نون پنیر سبزی یپز🥴

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊

مایی که ساعت 10 صبح ناهارمون حاضره همیشه با دیدن تاپیکت کرک ریزون شدم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
2801