2777
2789

یه کلاس میکاپ رفتم دورش ۸ تومنه بعدش گفت که اقساطمون ۱۲ ماهس منم رفتم دیگه تا اومدم وسایبمو بخرم و اینا شد یه ۶ جلسه حالا میگه اا الان باید پول میدادی راستشم بگم واقعا کلاسای استانداردی نداشت و اگر برگردم عقب نمیرفتم .الان گفتم بقیشو نمیام پول همین ۶ جلسه رو نیدم که میگه باید ۶ ملیون بدی چیکار کنم؟

خدایی چیزی یاد گرفتی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
نه والا یچیزایی شرتی شپکی توهم توهم یاد میده از پوست جهش میدع به چشم

ب نظرم پول خرج نکنید پیج های خوبی دیدم و یوتویوب هم یه خانومه از همون اول و پایه رو قدم ب قدم یاد میده و من خیلی چیزا یاد گرفتم ازش 

این دوره ها ک رفتی اکثرا بیشتر برای جمع کردن پول هست و زیاد تعصب کاری ندارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تنها چاره ات اینه بگی نه همونقدر ک اومدن همون مقدار هم پول کلاس میدم و ندارم و ندارم 

ب نظرم پول خرج نکنید پیج های خوبی دیدم و یوتویوب هم یه خانومه از همون اول و پایه رو قدم ب قدم یاد می ...

سلام میشه اسم پیج یوتبوب رو بگید؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)