2777
2789
و شاهد حجومی از زنان در این تاپیک هستیم دریغ از یک مذکر

تو تاپیک قبلی من دو تا مرد در حال فحش دادن به من 

فحش های زشت مثل زنازاده و بیشرف و ...

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

من واقعا خجالت کشیدم 

حرفی برای گفتن نیس 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
مرد نیستمیعنی با کمربند زن و میزنن؟تو این دوره زمونه؟

اره چرا باید مرد وحشی الانم نباشه طرف حامله بوده زده هم بچه سقط شده هم مادره اقایون بعضی هاتون واقعا مردین با شما کار ندارم

مقصر خودتی چون رو بدی ب مرد همین میشه

مقصر خودشه؟

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان یه سری از خانما و آقایون میان تو تاپیکت و میگن(حتما دلیلی داره یه طرفه نباید قضاوت کنیم ما که خبر نداریم حتما حق داشته   ) بابا کتک کاری کلا بده ..قانون جنگل که نیست 

شما زنام اگر قدرت بدنو داشتید همین بودید بیخود چرت نگید 

فقط 39 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اره چرا باید مرد وحشی الانم نباشه طرف حامله بوده زده هم بچه سقط شده هم مادره اقایون بعضی هاتون واقعا ...

یا خدا

زن باردار و اونجور زده

این ادم نرمالی نیس عزیزم

گوش شیطون کر من دور برم سالها س ندیدم زن کتک بخوره

اسی توروخدا ببخش سوال واجب دارم تاپیکم ثبت نمیشد،

خانوما فرق ثعلب و جوش شیرین چیه،الان هر دورو دارم اما قاطی کردم میخام کیک درست کنم چیکار کنم چجوری بفهمم کدوم ثعلبه کدوم جوش شیرین

ای کاش یک قانونی وجود داشت که در همه ی دنیا مادرها رئیس جمهور باشند،چون مادرها حواسشان به همه چیز هست،به بچه ها،به بزرگترها،مهمانها،همسایه ها،رسم و رسوم،عیدها،عیدی ها،ماهیانه رفتگر حتی دخل و خرج تا آخرماه.....مادرها که رئیس جمهور باشند آب در دل کسی تکان نمیخورد!مادرها نمیگذارند دل کسی بگیرد،اگر بگیرد هم نازکشی میکنند که زود رفع و رجوع شود!مادرها از سهم خودشان میگذرند که کسی گرسنه نماند،گرسنه نخوابد،مادرها مثل نخ تسبیحند،همه را به هم وصل میکنند.خوابشان ازهمه دیرتر است و بیداریشان از همه زودتر.مادرها از دعوا خون و جنگ از مرگ بیزارند...!اگر یک قانونی بود که درتمام دنیا مادرها رئیس جمهور بودند،نمیگذاشتند خون از دماغ کسی بیاید.بالاخره مادر میفهمد داغ چیست؟بچه ای یتیم شود یعنی چه؟کشته شودیعنی چه؟رئیس جمهور ها که مادرباشند،پولی کنار میگذارند برای جهیزیه دخترها،دامادی پسرها،نوکردن اثاث و پرده ها،نمیگذارند حیف میل شود به پای هله هوله،تیر و ترقه.!مادرها دنبال خوبی هستند،دنبال پاکی،شادی،مصاحبه های خبریشان برای امر خیر است،بندی اگر ببندد برای رخت هاست،اتشی به پا کنند برای آش است،آشی بپزد بهانه است برای دورهمی،چیزی اگر ببافند از فکر بلندشان است برای روزهای سرد..پیرهن های رنگی تابستانه میبردند تا فلان قاره از عزار دربیاید،زنگ میزدند ب فلان خِطّه که چرا چند روز است صدای بچه هایشان نمی آید؟دنیا پر از قابهای عکس بود،پراز عطر شمعدانی،قهرشان قهر نبود،آشتی شان همیشگی بود،اگر قانون دنیا این بود ک مادرها رهبر باشند،کل دنیا گلدار میشد،قانونها عوض میشد،میشد از ایالت همسایه زردچوبه قرض گرفت،تعارفی برای کشور همسایه کوفته میبردند،به هم دلداری میدانند....اگر مادرها رئیس جمهور بودند..!
2801