2777
2789
عنوان

ملزومات سفر اربعین چیه دوستان

236 بازدید | 40 پست

سلام دوستان عزیزم برای پیاده روی اربعین چه چیزهایی لازمه ؟ و اینکه الان هیچ بلیطی موجود نیست برای مرز . به نظرتون ترمینال ها اتوبوس دارن یا باید با ماشین خودمون بریم ؟ مرز مهران مناسب تره از تهران ؟

سلام، سبک سفر کنین. وسایل اضافی برندارین. کلاه، دمپایی، آب پاش، چادر آستین دار،تیشرت، یه جفت جوراب اضافه. شلواردامنی بپوشین  تا زیاد گرمتون نشه.  

🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊           سردار شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند :غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا...روزهایی سرشار از امید،سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂ما اهل عملیم🇮🇷💪تولد۴۵سالگی🎂 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا، انگلیس و فرانسه و امارات در حال برگزاری است !...مدافعین حقوق بشر کَرند، کورَند، لالَند. کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلاهمیشه در حال تکرار است !...نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر..خدایا؛نسل تموم ظالما رو از رو زمین بردار.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*امام علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال دومتونو نمیدونم 

🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊           سردار شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند :غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا...روزهایی سرشار از امید،سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂ما اهل عملیم🇮🇷💪تولد۴۵سالگی🎂 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا، انگلیس و فرانسه و امارات در حال برگزاری است !...مدافعین حقوق بشر کَرند، کورَند، لالَند. کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلاهمیشه در حال تکرار است !...نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر..خدایا؛نسل تموم ظالما رو از رو زمین بردار.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*امام علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.
2799

من ظرفای کوچولو خریدم همه چی باخودم بردم با اینکه اونجا همه چی موجوده حتی نخ و سوزن.دستمال.

شامپو.ضد افتاب خیلی ضروریه هوا بشدت گرمه اونجا.مسواک

صلوات شمار توی مسیر خیلی خوبه

لباس خنک یک دست توی کیف یه دست تنم

دستکش .کلاه اختیاری

زیارت اربعین پیاده روی زیاد داره زیاد چیز سنگین نبر خسته میشی

با شلواردامنی عرق سوز نمیشه پا؟

شلوار هرچی باشه پلاستیکی نباشه فقط جنسش

هروز هم دوبار دوش میگرفتیم بعد حرکت میکردیم وای یادش

بخیر

داخل خیمه ها نمیرفتیم داخل خونه ها خلوت اروم و تمیز 

شلوار هرچی باشه پلاستیکی نباشه فقط جنسشهروز هم دوبار دوش میگرفتیم بعد حرکت میکردیم وای یادش بخیرداخل ...

سرویس بهداشتی مسیر چطوره؟ شوهرم چند بار رفته میگه سرویس‌ها خیلی افتضاحه ،من با دختر سه ساله م برم اذیت میشیم؟

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃
با شلواردامنی عرق سوز نمیشه پا؟

نه، منکه راحت بودم، اگه شلوار تنگ میپوشیدم گرمم میشد. 

من ظرفای کوچولو خریدم همه چی باخودم بردم با اینکه اونجا همه چی موجوده حتی نخ و سوزن.دستمال.شامپو.ضد ...

خیلی ممنون عزیزم . عرفا بد میشه اگر لباس رنگ روشن گاهی بپوشیم برای جلوگیری از گرما زدگی یا باید سراپا مشکی باشیم ؟ میگم شاید عرف عراق لباس عزا مشکی نباشه لزوما

سلام، سبک سفر کنین. وسایل اضافی برندارین. کلاه، دمپایی، آب پاش، چادر آستین دار،تیشرت، یه جفت جوراب ا ...

خیلی منمنون عزیزم . برای خوابیدن موکب ها جا دارن یا باید بریم خونه مردم ؟ موکب ها حمام و سرویسم دارن ؟

سرویس بهداشتی مسیر چطوره؟ شوهرم چند بار رفته میگه سرویس‌ها خیلی افتضاحه ،من با دختر سه ساله م برم اذ ...

بعضیاش خوب بود بعضیا قابل تحمل. بستگی به صبر و تحمل خودتون داره. اینکه طاقتشو دارین؟  اینکه از گرما کلافه نمیشین؟ 

منکه خیلی گرمایی ام،الحمدالله اونجا زیاد اذیت نشدم. 

خدا خیرشون بده  ، دائم آب خنک پخش میکنن، تو مسیرای پر تردد کولر و پنکه روشنه، آب پاشی میکنن.