2777
2789

بچه در مورد رابطتون سوال بپرسین راهنماییتون کنم 

مثلا مشکلاتی که تو رابطه دارین 

و اینکه چند تا چیز یاد گرفتم میخوام بهتون بگم تو قرار های اول چطوری لوند باشین و مرد های خوب و به خودتون جذب کنین 😁 اومدیننن بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

بچه ها دیدین خیلی از روزا کسلیم ما دخترا یا انرژی کافی نداریم یا خشم داریم تو وجودمون ؟ 

باورتون میشه انرژی زنانه چقدر میتونه رو این موضوع موثر باشه حالا بهتون میگم ..

چقدر رک حرف میزنی تو بنظرم خیلی بی حیایی ینی چی تو قرار اول ؟ ینی چی نظر مردا رو جلب کنین؟ خجالت بکش جمع کن خودتو 

هم زندگی های پاک و معصوم ما خانوما رو هم همین دخترای هرزه خراب کردن برو گمشو انقد بدبختی ک چشمت دنبال یکیه ک بیاد تو رو .... 

معلومه😏

مردی ک واسه زن و بچش تو خیابون داره میره سرکار اگه همبن دختر های هرزه با عشوه های خرکي سر راهش ظاهر نشن دیگه هیچ زندگی خراب نمیشع البته مردا هم بابد سعی کن ب این خرای احمق محل ندن اینقدر عر عر میکنن 

خدا ازتون نگذره ک هزار مادر و بدبخت می‌کنید از گمراه شدن پسرش اه دل اون مادر را گریبان گیرت میشه بشین ک ببین

بچه ها دقت کردین چرا کارکترای فیلم و سریالا و رابطشون انقدر برامون جذابه و خوشمون میاد از اون کاپل ؟ مثلا فیلمای ترکی 

بخاطر اینکه کارکتر زن کاملا تو انرژی زنونست 

و کارکتر مرد کاملا تو انرژی مردونه 

اون زنه اون لطافت و زیبایی و داره اون مرده هم مردونگی داره 

جنس زن و مرد تفاوتای خیلی زیادی باهم دارن و جزئی ان 

گاهی وقتا ما خانوما احساس خستگی می‌کنیم تو وجودمان انگار ک کسلیم 

چون تو انرژی قرار میگیریم که مال جنس زن نیست 

روحمون آزرده میکنه 

مثلا الان چن تا مثال میزنم براتون 

غیبت کردن به شدت انرژی زنانتون و میاره پایین و حال خوب زنونگی و ازتون میگیره

فضولی کردن و کنجکاوی کردن ، باور کنین ما تو ی سری مسائلی تا به حال تو زندگیمون کنجکاوی کردیم که واقعا نیازی نبوده بدونیم یعنی در واقع چیزی بهمون اضافه نمیکنه و این زیاد دونستنه بهمون ضرر میزنه و اخبار دنبال کردن 

ی انرژی منفی زیاده که روح و قلب پاک ی خانوم و بهم میزنه 

( البته این دو موردی ک گفتم زن و مرد نداره ) 

خشمگین بودن و عصبانی بودن ، فحاشی کردن به شدتتتتت انرژیتون و پایین میاره و زنونگیتون و از بین میبره 

البته نمیگم که هیچ وقت ناراحت و عصبی نباید بشین 

اما باید یک روحیه زنونه توی خودتون حفظ بکنین اما باید کنترل بکنین 

کنترل کردن از انرژی زنونه دورتون میکنه باید ی حالت خونسرد و رهایی داشته باشین نسبت به مسائل 

اکثر مواقعی ک این حسا میاد سراغتون باید به خودتون رسیدگی کنی چه پوششی و چه آرایشی و بهداشتی و … 

شادی ، مهم ترین نکته ی ی خانومیه که انرژی زنونش بالاست 

لبخندتون خیلی قشنگ و مهمه 

اصلا زن خلاصه بخوام بگم یعنی لطافت یعنی ظرافت یعنی روح یعنی عشق یعنی چراغ یه خونه 

شما تک تکتون به صورت ذاتی الهی و لوند و جذاب و دوست داشتنی هستین 

خدا جنستون اینجوری آفریده 

چقدر رک حرف میزنی تو بنظرم خیلی بی حیایی ینی چی تو قرار اول ؟ ینی چی نظر مردا رو جلب کنین؟ خجالت بکش ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

چرا آنقدر به من توهین کردی؟ 

تاپیک من و بخون تا متوجه بشی منظورم چیه