2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

توقصه های مادرشوهرا و سریال های ابکی  اره  فت وفراوون ولی تودنیای واقعی اگه باشه هم خیلی نادره اونم توکشور مردسالاری مثل اینجا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

وااییی اره یکی از اشناهامون رفت خاستگاری پسر فامیلمون البته مامان دختره به پسره گفته بود ...پسره بهش گفت دخترت همسن ننه منه من چه جور اینو میگیرم😂😂😂😂😂😂

کاش منم تو زندگیم یه بابا طاهر داشتم که میگفت:گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری،بیا قسمت کنی بیشش به من ده، که تو کوچک دلی طاقت نداری🥺💔....  ئه‌و ده‌سته‌ی به‌رزده‌ کریته‌وه به‌ره‌و لای خودا مه‌حاله به به‌تالی بگه‌ریته‌وه🥺❤دیدی که سخت نیست...تنها بدون من؟دیدی که صبح میشود...شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ...بی وقفه میزند ..!فرقی نمیکند ...بامن ...بدون من ...!دیروز گرچه سخت ....امروز هم گذشت ....طوری نمیشود ....فردا بدون من ...!دایکم خه‌ونه‌کانی کرد به قوربانیی بویه من ده‌توانم خه‌ون ببینم 🥺❤🙃 با افتخار کوردم 😎