2777
2789
عنوان

دلم میخواد خواهرمو به قتل برسونم

589 بازدید | 21 پست

شمایی که متاهلید چطور بچه تربیت میکنید؟من پدر مادرم در حال طلاق هستن متاسفانه نه پدرم نه مادرم هیچی نه بچه هاشون براشون مهم نیست مادرم میگه من بچه نمیخوام پدرمم همینطور مادرم خونه مادرش یه شهر دیگه پدرمم تو خونه ی خودشه و دنبال مواد شیشه ماهم خونه مادر بزرگ پدرم هستیم سه تا بچه هستیم 

دوتا از پسر عمه هامم همونجان مادرشون ۸ ساله از دست دادن ولی یکیشون کلاس دوم راهنمایی مدرسه رو ول کرده دنبال شیشه:)وقتیم میاد همچی درب داغون میکنه یه پسر بچه ۱۴ ساله خواهرم کوچیکم تازه میره پیش دبستانی یعنی امسال همش بی احترامی میکنه تا چیزی میگی میگه بتوچه به تو ربطی نداره یا میگی فلان کارو نکن میره جارو خاک روب برمی‌داره میاد طرف بزنه یا جیغ میزنه دوروز دیگم مدرسه باز میشه نمیدونم چیکار کنم خودمم درس دارم نمیدونم اینارو بزرگ یا به درس دادنم ادامه بدم خیلی خستم اعصابم داغونه با پدر مادرم رابطه خوبی ندارم باهاشون حرف نمیزنم تورو خدا شما که متاهلی بگید چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

عزیزم چه زندگی سخته چه پدرومادربی مسولیتی خداخودش کمکتون کنه مواظب خواهرت باش اگه بزرگتری اون جزو کسی رونداره خدا توروداده تامواظبش باشی خداهم پشت وپناه توباشه مواظب پسرعموهات باش بهتون آسیب نزنن موندم چی بگم فقط مطمعن باش این روزامیگذره پس تحمل کن تلاش کن انشالله آینده ای بهتر

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
حداقل آبجی کوچیکه تو بده مامانت ببره، یعنی چی بچه نمیخوام. پس چرا بچه درست کردن. واقعا دلش واسه دختر ...

بایدهر دوتاشون اعدام بشن چه پدرومادری بیچاره مادربزرگه بیچاره دخترها   

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،